Kanal D o programı da yayından kaldırdı

Kanal D o programı da yayından kaldırdı
Son zamanlarda ciddi değişimlerle gündeme gelen Kanal D, yayın akışından sabah haberlerini çıkarttı. Murat Güloğlu'nun sunduğu Kanal D ile Günaydın Türkiye programı neden yayından kaldırıldı, yerine hangi program yayınlanacak?

Doğan Yayın Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren televizyon ve gazetelerin Demirören Grubu'na satılmasının ardından değişim süreci çok sert bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Grubun en çok izlenme oranına sahip olan kanalı Kanal D'de ilk önce Ahmet Hakan'ın işine son verildi, ardından yönetimde değişiklikler yapılan kanalın Genel Müdürü de değişti.

Gelecek sezon Arka Sokaklar hariç tüm dizilerinde yayından kaldırılacağı öğrenilen Kanal D'de sert bir değişiklik daha yapıldı.

ARTIK SABAH HABERLERİ YOK

Daha önce Fox TV'de sabah haberlerini sunan geçtiğimiz yıl Kanal D sabah haberleri sunmaya başlayan Murat Güloğlu'nun kanaldaki görevine son verildi. Bu sabah son yayınını yapan tecrübeli sunucu izleyiciye veda etti.

Kanal D'nin yaptığı açıklamaya göre, Kanal D ile Günaydın Türkiye programının yerine daha önce Kanal D'de yayınlanmış Yabancı Damat ve Aşk-ı Memnu dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanacak.

18-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar