Kanal D'den İddialı Bir Dönem Dizisi Geliyor

Kanal D'den İddialı Bir Dönem Dizisi Geliyor
Yeni yayın dönemine iddialı giren Kanal D yeni projelere çalışmaya başladı. Kanal Pastel Film’le birlikte yeni bir dönem dizisinin çalışmalarına start verdi.

Yeni yayın dönemi başlamasına rağmen kanallar ve yapım şirketleri halen yeni projelerin çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettiriyor. Kanallar eksik olan günlerini yeni yapımlarla doldurmak ya da erken final yapma ihtimaline karşı hazır olmak için yeni dizilerin çalışmalarına yapımcı şirketlerle birlikte sürdürüyorlar. Kanal D’de bu duruma hazır olabilmek için şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Kanal Pastel Film’le birlikte yeni bir projenin startını verdi. Bir dönem dizisi olacak olan projenin detayları konusunda fazla bir bilgi bulunmazken hazırlanacak dizinin 1980’li yıllarda geçeceği öğrenildi. Henüz masa başı çalışması aşamasında olan projenin ana hatlarının çok yakında duyurulması ve ardından cast çalışmalarına başlanması bekleniyor.

Pastel Filmden Dönem Dizisi

Türk televizyon kanallarına özgün projeler üreten başarılı yapım şirketlerinden Pastel Film bu günlerde yoğun bir çalışma içerisinde. Alperen Duymaz’ın başrolünü oynayacağı ve Doğa Can Anafarta’nın yönetmen koltuğunda oturacağı yeni dizi Dilek Taşı için çalışmalarını devam ettiren Pastel Film Kanal D için de yeni bir projenin startını verdi. 1980’li yıllarda geçecek yakın dönem dizisi için kolları sıvayan şirket hikaye ve senaryo yazım aşamalarına başladı. Proje konusunda henüz detay bulunmazken projenin hikaye yazarı ve yönetmeni de henüz belli değil. Yakın zamanda cast çalışmasına beklenen projenin en kısa zamanda detaylarının belli olması ve paylaşılması bekleniyor.

Kanal D Dizileri

Yeni projelerin startını da veren Kanal D yeni yayın dönemine iddialı girdi. Birbirinden üst düzey yapımlarla seyirci karşısına çıkan Kanal D’nin bu sezon yayınladığı diziler arasında

·         Üç Kız Kardeş (2. Sezon) Salı akşamları ekrana gelen dizi ünlü yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanmış durumda.

·         O Kız (Yeni) Başrolünde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın rol aldığı dizi sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

·         Camdaki Kız (3. Sezon) Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan dizi üçüncü sezonunda ve Perşembe akşamlarını başarılı yapımlarından.

·         Arka Sokaklar (16. Sezon) tam bir efsane olan Arka Sokaklar bu sezona ünlü oyunu Şevket Çoruh’tan yoksun başladı.

·         Yargı (2. Sezon) ikinci sezonunda olan dizi Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri.

·         Seversin (yeni – Final) bulunuyor. Final yapan dizi yaz sezonunda başladı ve erken final yaparak ekranlara veda etti. Kanal yeni projeleri ise yakın zamanda ekrana getirmeyi planlıyor.

11-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar