Kapımdaki Dedektif programında sürpriz değişiklik

Kapımdaki Dedektif programında sürpriz değişiklik
Eda Ece ve İbrahim Selim'in sunduğun Kapımdaki Dedektif programında evi ziyaret edilen ev sahibinin kimliğinin tespit edilmesine çalışılıyor. Programda sürpriz değişiklik yapıldı.

Ünlülerin evlerini merak edenlerin programı olan Kapımdaki Dedektif’te sürpriz bir değişiklik yapıldı.  Eda Ece ve İbrahim Selim’in sunuculuğunu yaptığı Fox Tv yapımı program cumartesi günleri yayınlıyor.  Evi ziyaret edilecek olan ev sahibinin koyduğu eşyalarla kim olduğunun çözülmeye çalışıldığı programdaki değişiklik merak konusu oldu. İzleyici merak ediyor, Kapımdaki dedektif programında bu hafta kim konuk oluyor? Eda Ece kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Kapımdaki Dedektif programıyla ilgili değişiklik haberimizde. Şimdi detaylar

Kapımdaki Dedektif programında sürpriz değişiklik

Yasak Elma dizisindeki performansıyla dikkat çeken oyuncu Eda Ece ve ünlü sunucu İbrahim Selim'in birlikte sunduğun Kapımdaki Dedektif programı cumartesi günleri Fox Tv’de yayınlanıyor. Evi ziyaret edilerek koyduğu eşyalarla ev sahibinin kimliğinin tespit edilmesine çalışılan programda sürpriz bir değişiklik yapıldı. Seyredenlere keyifli anlar yaşatan program her hafta cumartesi saat 11:15'te ekranlara geliyor. 1 haftalığına değişiklik yapılan programda bu hafta Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece değil, İbrahim Selim konuğun kim olduğunu tahmin edip bulmaya çalışacak. Sebebi ise Eda Ece'nin bu haftaki konuğu olan Ayşegül Aldinç’i çok iyi tanıması ve evini bilmesi olarak gösterildi. Kapımdaki Dedektif yeni bölümüyle cumartesi 11.15'de FOX'ta.

Eda Ece Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu Eda Ece, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Okul yıllarında tiyatro ile ilgilenen güzel oyuncu menajer Tümay Özokur tarafından keşfedildi. Mihriban dizisiyle kariyerine başlayan Ece, Aşkın Mucizeleri adlı diziyle şöhrete ulaştı. Eda Ece halen Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veriyor.

Rol Aldığı Diziler

 Yasak Elma / Yıldız / 2018

Ali Ekber Cevahir / Eda / 2017

İlişki Durumu: Karışık / Elif / 2015

Beni Böyle Sev / Zeyno / 2013-2014

Pis Yedili / Günçiçek / 2011-2013

Aşkın Mucizeleri / 2004

Mihriban / 2002

Eda Ece'nin Oynadığı Filmler

Deliha 2 / 2018

Yol Arkadaşım / Aysun / 2017

Salur Kazan: Zoraki Kahraman / 2017

Mahrumlar / Ela / 2016

Kocan Kadar Konuş: Diriliş / Ceren / 2016

Görümce / Deniz / 2016

Deli Dumrul / 2016

Kocan Kadar Konuş / Ceren / 2015

Kızım İçin / Tuba / 2013

Mahpeyker Kösem Sultan / 2010

23-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar