Kerem Bursin'den Hande Erçel Açıklaması

Kerem Bursin'den Hande Erçel Açıklaması
Dizi ve sinema filmlerinin yakışıklı ve başarılı oyuncusu Kerem Bürsin eski sevgilisi ve rol arkadaşı hande Erçel ile ilgili açıklamalar yaptı.

Dizi ve filmlerin aranılan başarılı isimlerinden olan Kerem Bürsin son olarak yer aldığı Sen Çal Kapımı adlı dizinin ardından uzun bir süredir ekranlarda yer almıyor. Setlerden uzakta biraz dinlenmek isteyen oyuncuya sık sık teklif gitse de uygun bir senaryo bekleyen kerem Bürsin öbür taraftan magazin basınında sık sık yer alıyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz gün yine magazin basınında yer aldı. İstanbul’da arabasıyla seyir halindeyken sokakta oyuncu Mehmet Günsür’ü gören Kerem Bürsin arabasından inerek Mehmet Günsür ile sarıldı ve hasret giderdi. İki oyuncunun özlem giderdiği anların ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Kerem Bürsin gündemle ilgili sorulara cevap verdi. Oyuncu öbür taraftan bir zamanlar sevgili oldukları ve sonrasında ayrıldıkları Hande Erçel’le ilgili sorulara cevap verdi.

Hande ile Gayet İyiyiz

Setlerden uzun süredir uzak kalan ve uygun bir proje bekleyen ünlü isim Kerem Bürsin gazetecilerin sorularına cevap verdi. Ünlü oyuncu eski sevgilisi Hande Erçel ile küs olduklarına dair bir soruya “Hande ile gayet iyiyiz” ifadeleriyle cevap verdi. Oyuncu Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle Hande Erçel’i arayıp aramadığına ilişkin bir soruya ise “tabii ki arayıp Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı çok bir şey demek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu” ifadelerini kullandı. Oyuncu sürprizin ne olduğuna dair ısrarla sorulan sorulara cevap vermedi.

Yakında Sürprizler Olacak

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin iş hayatıyla ilgili de açıklamalar yaptı. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan oyuncu magazin basınında kendisiyle yer alan iddialara ilişkin cevap verirken “beni başka birileriyle yazdılar, tepkim ona. Hayatımda kimse yok. Sadece iş var hayatımda. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz” ifadelerini kullandı. Oyuncu Yağmur Tanrısevsin’le ilgili olarak da “Yağmur benim senelerdir çok yakın arkadaşım. Şunu söylemek istiyorum, bu ülkede alışık değiliz ama insanlar ayrıldıktan sonra arkadaş kalabiliyor. Arkadaş kalabilmek benim için önemli bir şey” ifadelerini kullandı.

14-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar