Kerem Bürsin’li Aynen Aynen dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

Kerem Bürsin’li Aynen Aynen dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?
Aynen Aynen dizisi BluTV'den yayınlanıyor. Kadın erkek ilişkilerine mizahi yolla bakan Kerem Bursin’li Aynen Aynen dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

İnternet dizilerinin yaygınlaşmasıyla yayın hayatına başlayan, reytingleriyle yapımcılarını sevindiren Aynen Aynen dizisi BluTV'den yayınlanıyor. Dizi kadın erkek ilişkilerine farklı bir boyuttan mizahi yolla bakmaya çalışıyor. İzleyici Kerem Bursin’li Aynen Aynen dizisinin yayın tarihi belli oldu mu diye soruyor. İzleyen herkesin yaşadıklarından enstantaneler yakalayabildiği cesur dizi 3. Sezonunda da BluTV ekranlarında yayınlanacak.

Kerem Bürsin’li Aynen Aynen dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?

İnternet dizilerinden olan ve Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Youtube kanalı yoluyla yayınlanan dizi, ikinci sezonunda BluTV’ye geçmişti. Seyircinin izlerken kendinden bir şeyler bulabildiği Aynen Aynen dizisinin 3. Sezonunda hangi kanaldan ve ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu.

Aynen Aynen dizisi 3. sezonda da BluTv’de

Kadın erkek ilişkisini başlangıç evresinden ele almaya çalışan dizi hayatta karşılığı olan cinsellik, kıskançlık, aşk ve iletişim bozukluğu gibi birçok konuyu cesurca işliyor. Hakkında olumlu yorumlar yapılan dizi hayli yüksek reyting alınca BluTV, diziyi kendi platformunda yayınlamak istedi ve geçen sezon anlaşma sağlandı. Görşmeler olumlu sonuçlanınca 2. Sezonunda BluTv’de yayınlanan dizi 3. Sezonunda da BluTV  ile devam etmeye karar verdi. 

Kerem Bursin de Aynen Aynen’de!

Sefirin Kızı adlı dizide de oynayan Uraz Kaygılaroğlu yoğunluğundan dolayı Aynen Aynen dizisiyle yollarını ayırdı. Oyuncu arayışına giren BluTv yönetimi Baraj filminde oynaması düşünülen Kerem Bursin’in teklifi reddetmesiyle umutlandı. Oyuncunun BluTv ile anlaşması üzerine aynen Aynen dizisinde başrol oynayan Nilperi Şahinkaya'nın yeni partneri Kerem Bursin olacak.

Kerem Bursin’li Aynen Aynen dizisi 3. Sezonunda da BluTV ekranlarında yayınlanacak. Hatta sezonun ilk bölümü çekildi ve bölümden bazı videolar internette yayınlandı. Ancak Kerem Bursin’in kadrosuna eklendiği Aynen Aynen dizisi 3. Sezonu yayın tarihi henüz belli olmadı. Canlitv platformu olarak dizi ile ilgili sıcak gelişme olduğunda takipçilerimize anında bilgilendireceğiz. Keyifli seyirler.

Kerem Bürsin Kimdir?

1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babasının özel işleri dolayısıyla İskoçya’ya ve ABD’ye taşındılar. Henüz lise öğrencisi iken Texas eyaletinde birkaç arkadaşıyla bir Rock müzik grubu kurarak konserler vermeye başladı. Üniversite eğitimini Boston’da tamamlayan Bürsin, Emerson College'da oyunculuk eğimi aldı. Üniversiteyi bitirir bitirmez oyunculuk kariyerine başlayan Kerem Bürsin, bir düğün için İstanbul’a geldiğinde yakışıklılığıyla Gaye Sökmen’in ilgisini çekti. “Güneşi Beklerken” isimli dizide başrol oynayan yakışıklı oyuncu hemen ardından “Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde rol aldı. Aynen Aynen dizisine katılan Bürsin’e başarılar diliyoruz.

05-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar