Kimse Bilmez Dizisi Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kimse Bilmez Dizisi Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Atv ekranlarında salı akşamları yayınlanan Kimse Bilmez 24 Eylül Salı akşamı neden yok? Kimse Bilmez yayından mı kaldırıldı? Dizinin yeni bölümüne zaman? İşte ayrıntılar!

Reyting kılıcı televizyon kanallarında yayınlanan diziler için erken kesmeye başladı. 2019 – 2020 yeni yayın döneminin başlamasının üzerinden daha birkaç hafta geçmesine karşın ve hala bazı yeni dizilerin yayına girmemesine rağmen reyting bazı diziler için erken tehdit olmaya başladı. Bu dizilerden biri olan ve Atv ekranlarında yayınlanan Baba yapım imzalı Kimse Bilmez’de bu dizilerden biri oldu. Yayınlanmaya başladığında bir anda seyirci tarafından oldukça çok beğenilen ve reytinglerde ilk sıralarda yer alan dizi özellikle yeni yayın döneminin başlaması ve güçlü yapımların bir bir yayına girmesiyle birlikte hızla kan kaybetmeye başladı. Atv’de Salı akşamları yayınlanan dizi reytinglerdeki düşüş ve bir Atv’de bir efsane haline gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yer açabilmek için gün değişikliğine gitti. İşte detaylar!

Kimse Bilmez Gün Değişikliğine Gitti!

Atv ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve Baba Yapım imzası taşıyan Kimse Bilmez Salı akşamları seyirciyle buluşuyordu. Dizi yayınlanmaya başladığı günden itibaren seyirci tarafından sevilmiş ve hep zirvelerde yer almıştı. Ancak Salı günü yeni yapımların yayınlanmaya başlaması ile birlikte Kimse Bilmez’de seyirci kaybetmeye başlamıştı. Bunun üzerine Atv Kimse Bilmez’le ilgili tasarrufa gitmeye karar verdi. Kanalın 24 Eylül tarihli yayın akışında Kimse Bilmez’in yer almadığı görüldü.

Dizinin hem düşüşe geçen reytingleri yüzünden hem de Atv ekranlarında dört sezondur yayınlanan ve bir fenomene dönüşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yer açabilmek için dizinin yayın gününde değişikliğe gidildi. Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdal Şanal gibi oyuncuların yer aldığı dizi bundan böyle Pazar akşamları seyirciyle buluşacak.

Kimse Bilmez’in Yeni Bölümü Ne Zaman?

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bir yaz dizisi olarak başlayan Kimse Bilmez yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte Salı akşamları güçlü yapımlar karşısında kan kaybetmeye başlamıştı. Aynı zamanda Salı akşamlarını yıllardır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a ayıran ve bu günde zirveyi kimselere kaptırmayan kanal EDHO’nun yayına hazır hale gelmesiyle bu günü yeniden bu diziye verdi. Salı akşamları yayınlanmaya başlayan Kimse Bilmez ise Pazar akşamlarına kaydırıldı. Yeni yayın gününde yeni bölümün 29 Eylül Pazar akşamı ekranlara geleceği açıklandı. Bakalım Kimse Bilmez yeni gününde ne yapacak?

23-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar