Kırgın Çiçekler yeni bölümde Kemal cezaevine giriyor

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Kemal cezaevine giriyor
Yayınlanmaya başlandığı ilk günden itibaren büyük bir sevgi izlenmeye devam edilen Kırgın Çiçekler dizisi 84. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler yeni bölümde Eylül'ün yaşadığını öğrenen Kemal cezaevine mi girecek?

Pazartesi günleri Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi 84. bölümüyle bomba gibi geliyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide Eylül'ün yaşadığını öğrenen Kemal, için zor anlar başlayacak. Kızlar ve Feride'de Eylül'ün yaşadığını öğrenirler. Önemli ipuçlarının bulunduğu Kırgın Çiçekler 84. bölüm fragmanını izlemeyi unutmayınız. İşte Kırgın Çiçekler 84. bölüm fragmanı ve tüm detaylar.

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisinde nu hafta Kemal ile Eylül yüzleşecek. Kemal'in sonunun geldiğini gösteren fragman adeta heyecan dolu bir bölüm geçeceğini gösteriyor. 15 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı Atv'de yayınlanması planlanan diziyi kaçırmamanızı öneririz.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm izlemek için tıklayınız.

İlk bölümden itibaren, yetimhanede yaşayan kızlara nefes aldırmayan Kemal'in bu sefer ki planı ne? Kırgın Çiçekler 84. yeni bölümde Eylül'ü gören Kemal, kızı köşeye sıkıştırarak hesap sormaya çalışır. Peki Kemal'le karşı karşıya gelen Eylül ne yapacak? 

Kırgın Çiçekler son bölümde neler yaşandı? 

Her bölümde ayrı bir plan uygulayan Kemal, geçen hafta kızları boş bir odaya kilitleyerek içeriye gaz verir ve kaçar. Kızlar ise, kurtulmak için Nazan'dan destek beklerler. Peki Kırgın Çiçekler 84. bölümde kızlar kurtulabilecek mi?

Kırgın Çiçekler oyuncuları

Özgür Çevik - Toprak

İpek Karapınar - Feride

Biran Damla Yılmaz - Eylül

Gökçe Akyıldız - Songül

Hazar Motan - Cemre

Çağla Irmak - Kader

Aleyna Solaker - Meral

13-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar