Kırgın Çiçekler yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde neler yaşanacak?
Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler yeni bölümde neler yaşanacak? İlk bölümlerinden itibaren büyük bir ilgi ile takip edilen dizide kızlar hayatını kaybeden Eylül'ün intikamı için plan yapacaklar.

Kırgın Çiçekler 82. bölümde Eylül'ün ölmesiyle kızlar Kemal2den bunun intikamını almak için plan yapmaya başlayacaklar. Bu durum iyice ortalığın karışmasına neden olacak. İzlerken nefes nefese kalacağınız Kırgın Çiçekler yeni bölümünü canlı izlemek için bu akşam ATV ekranlarını takip ediniz.Kırgın Çiçekler 1 Mayıs akşamı ATV ekranalarında sizlerle olacak. Kırgın Çiçekler'i canlitv.com'dan canlı izleyebilirsiniz. Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanını izlemek için mutlaka bu yazımızı gözden geçiriniz.

Eylül'ü kaybeden kızlar, Kemal'in yurttan bir kıza Eylül'ü takip etmesi için rüşvet verdiğini öğrenirler. Eylül'ün ölümünü gazeteden öğrenen Kemal, Metin'i alıp kaçmak isterken kızlar büyük intikamın peşindedir. Peki kızlar istediği intikamı alabilecekler mi? Kemal Metin ile birlikte kaçabilecek mi? 

Kırgın Çiçekler 82. bölüm fragmanı

Kırgın Çiçekler son bölümde neler yaşandı? Kemal yine hain planlarını sürdürürken Zehra ise Sadullah'ın ölümüden Songül ile Güney'i suçlar. Bunun yanı sıra Kemal Eylül'e uzaklara giderek yeni bir hayat kurmak istediğini söyler.

01-05-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar