Kıvanç Tatlıtuğ'un rekor reklam ücreti şaşırttı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un rekor reklam ücreti şaşırttı!
10 yıldır reklam yüzü olduğu marka için kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ’a gelen rekor reklam ücreti izleyicileri şaşırttı.

Düzgün aile yaşantısıyla örnek oyunculardan olan ve reklam filmlerinden aldığı ücretlerle gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ yine adından söz ettiriyor. 10 yıldır reklam yüzü olduğu marka için yeni sezon ürünler için tekrar kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ’a gelen rekor reklam ücreti herkesi şaşırttı. Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un alacağı rekor ücret ne kadar ve ünlü oyuncu şimdiye kadar o firmadan ne kadar kazandı? İşte detaylar

Kıvanç Tatlıtuğ'un rekor reklam ücreti şaşırttı!

Dile kolay tam 10 yıldır aynı firma için kamera karşısına geçiyor Kıvanç Tatlıtuğ. Olayların hızlı yaşandığı, anlaşmaların çabuk eskidiği reklam piyasasında 10 gibi uzun bir süre aynı firmayla çalışmak da her babayiğitin harcı değil. Hal böyle olunca istediği fiyat ve şimdiye kadar aldığı ücret merak konusu. Uzun yıllar yüzü olduğu markanın yeni sezonu için kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncunun son reklam filminden 1 milyon euro (8 milyon 732 bin lira) kazandığı iddiası sosyal medyada bomba etkisi yaptı.

Fiyatını Her Yıl Katlıyor

Takvim gazetesinden magazin habercisi Doğan Savaş'ın bildirdiğine göre; bir jean markasının yüzü olan Tatlıtuğ, yaz aylarını gelmesiyle birlikte yeni sezon için objektif karşısına geçti. Oyunculuktaki başarısına düzgün aile yaşantısını ekleyerek milyonların gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ, bunun karşılığını en çok kazanan ünlüler listesine girerek fazlasıyla alıyor. Jean firması için çektirdiği reklam karelerini de siyah beyaz şekilde sosyal medya hesabından yayınladı ve hemen binlerce beğeni aldı. Başarılı oyuncu takipçi sayısıyla da zirvedeki yerini koruyor. Instagram hesabında 3,3 milyon takipçiyle en çok takip edilen isimlerin başında gelen Kıvanç Tatlıtuğ, 10 yıldır beraber çalıştığı jean firmasından aldığı para ise dudak uçuklattı. Doğan Savaş’ın iddiasına göre çekimden 1 milyon euro yani yaklaşık 8 milyon 732 bin lira alan ünlü oyuncu, geçen yılki çekimden 5 milyon lira almıştı. Yakışıklı oyuncunun fiyatını her yıl katlaması ise düzgün aile yaşantısına bağlanıyor.

Eşine Sürpriz Yapacak!

Bir takipçisinin 36 yaşındaki oyuncuya reklam parasıyla ne yapacağını sorması üzerine ünlü oyuncu eşi Başak Dizer'e güzel bir sürpriz yapacağını söyledi. Şimdi hayranları Tatlıtuğ'un başarısının arkasındaki aslı neden olan eşine ne gibi sürpriz yapacağını merak ediyor. Canlitv platformu olarak konu ile ilgili bir gelişme olduğunda takipçilerimizi bilgilendireceğiz.

15-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar