Kızlarım İçin canlı izle - 2. bölümde neler olacak?

Kızlarım İçin canlı izle - 2. bölümde neler olacak?
Kanal D'nin yepyeni dizisi Kızlarım İçin bu akşam 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Güçlü kadrosu ve sürekleyici konusu ile Kızlarım İçin adlı dizi izleyici tarafından çok beğenildi. Kızlarım İçin 2. bölümü canlı izle..

Kanal D ekranlarının yepyeni dizisi Kızlarım İçin ilk bölümü ile izleyici üzerinde büyük bir etki yarattı. İlk bölümde yaşanan olaylar diziyi reyting yarışında üst sıralara taşıyacak mı? Kızlarım İçin de 2. bölümünde neler yaşanacak? Sumru gerçekleri itiraf edecek mi? Annesini öldüren Sumru bu vicdan azabı ile ne yapacak?

Kızlarım İçin canlı izle - 2. bölümde neler olacak?

Kızlarım İçin, Kanal D'nin yepyeni bir akışı oldu. Farklı konusu ve yapısı ile büyük ilgi gördü. 5 kızı olan bir babanın yaşam mücadelesini anlatan diziye annenin ölümü damga vurdu. Annesini öldüren kızının suçunu üstlenen babaya hapis yolu gözükmüştür. Peki annesini öldüren Sumru, gerçekleri itiraf edecek mi? Kanal D'nin yeni ve heyecan dolu dizisi Kızlarım İçin'in 2. bölümde neler yaşanacak? Kızlarım İçin'in 2. yeni bölümü bu akşam 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak. Kızlarım İçin adlı diziyi canlı izlemek için Kanal D canlı izle adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kızı Sumru'nun suçunu üstlenen baba Yaşar hapse girince neler olacak? Evin büyük kızı Kumru ise Yağız'ı babasının avukatı olması konusunda ikna edebilecek mi? Yağız ile Kumru'nun muhabbetini kıskanan Alper ne yapacak? Hacer ise kocasından sonra oğlu Alper'in Kumru ile ilişki yaşadığını öğrenince neler olacak? Annelerinin ölümü ve babalarının hapse girmesinden sonra çocukları nasıl bir hayat bekliyor?

05-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar