Klavye Delikanlıları'nın sempatik yakışıklısı Volki kimdir?

Klavye Delikanlıları'nın sempatik yakışıklısı Volki kimdir?
Yeni sezonda ekranlara merhaba diyen bir dizide Klavye Delikanlıları. Yeni sezon komedi dizileri arasında yerini alan Klavye Delikanlıları izleyicinin beğenisini kazanmışa benziyor. Dizinin belki de en komik karakteri Volki'yi sizin için araştırdık.

Dizideki adıyla Volki gerçek adıyla Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Show Tv ekranlarının yeni komedisi Kalvye Delikanlıları'nın Volki'si kimdir?

30 Haziran 1987 İstanbul doğumlu olan sanatçı aslen Balıkesir’lidir. 30 yaşında olan sanatçı İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Melis İşiten ile evli olan oyuncunun Ada Kaygılaroğlu adında bir de kız çocuğu vardır.

2008 yılında Eses dizisi ile televizyon dünyasına merhaba diyen Uraz Kaygılaroğlu, daha sonra Pis Yedili dizisindeki Canburger karakteri ile ekran hayatına devam etmiştir. En son da Baba Candır dizisindeki Haluk rolü ile de büyük beğeni toplamıştır.

Önceleri çok kilolu olan Uraz Kaygılaroğlu, ekranlara kısa bir ara verip döndükten sonra zayıf ve fit görüntüsüyle sevenlerini şaşırtmıştır. 140 kilodan 76 kiloya inen yakışıklı sanatçı kilo problemi yaşayan birçok insana da örnek olmuştur. 2014 yılının Haziran ayında Melis İşiten'le evlenen sanatçının, evlendikten 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada dünyaya gelmiştir.

Klavye Delikanlıları'nın her hafta yayınlanan yeni bölümlerini Canlı tv'den izleyebilirsiniz.

19-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar