Kocam Yaparsa yarışması nasıl başvuru yapılır?

Kocam Yaparsa yarışması nasıl başvuru yapılır?
Kocam Yaparsa yarışması nasıl başvuru yapılır? Kocam Yaparsa yarışması hangi kanalda? Kocam Yaparsa ne zaman başlıyor? Kocam Yaparsa sunucusu kim?

Star Tv ekranlarının yeni yarışması Kocam Yaparsa, bomba gibi geliyor! Ekranların en eğlenceli yarışması Kocam Yaparsa oldukça iddialı. Peki yeni yarışma Kocam Yaparsa ne zaman başlayacak? Kocam Yaparsa yarışması nasıl başvuru yapılır? Kocam Yaparsa yarışması sunucu kim? İşte yepyeni yarışma Kocam Yaparsa ile ilgili tüm merak ettikleriniz..

Kocam Yaparsa yarışması ne zaman başlayacak?

Hafta içi hergün yayınlanacak olan birbirinden eğlenceli bir yarışma sizlerle olmaya geliyor. Değişik bir konsepti olan yarışmada, bayanlar eşlerine uzaktan sadece seslerini duyabilecekleriş ekilde yemeklerin tariflerini vererek günün menüsünü hazırlamalarını sağlayacak. Bu şekilde yarışmacılar arasında en lezzetli yemekleri hazırlayan çift, en yüksek puanları alarak haftanın finalinde büyük ödülü kazanacaklar. Zaman zaman stresli dakikalar yaşansa da bol bol güleceğiniz, eğleceğiniz bir yarışma sizleri bekliyor. Türkiye'de bir ilk olan yarışma da eşler birlikte yarışacaklar.

Büyük bir ilgiyle takip edeceğinizi düşündüğümüz yeni yarışma Kocam Yaparsa, 28 Ocak Pazartesi günü 17:00'da Star Tv ekranlarında sizlerle birlikte..

Kocam Yaparsa yarışmasında ödül ne kadar?

Star tv ekranlarının yeni yemek yarışması Kocam Yaparsa, önümüzdeki hafta ekranlarda olmayı planlıyor. Peki Kocam Yaparsa yarışmasında para ödülü ne kadar? Eşlerin birlikte yarışacakları Kocam Yaparsa yarışmasında haftanın finalinde kazanılacak ödül 20 bin tl'dir.

Kocam Yaparsa yarışması nasıl başvuru yapılır?

Star Tv ekranlarının yeni yarışması Kocam Yaparsa'ya başvuru yapmak için şartlar nelerdir? diye merak edenler için açıklayalım. Yarışmaya katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. Eşlerin birlikte yarışabileceği yarışmaya evli veya nişanlı çiftler katılabilirler.

Kocam Yaparsa yarışmasına katılmak istiyorsanız, Star Tv kanalının resmi internet sitesinde başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Kocam Yaparsa yarışması sunucu kim?

Çekimlerine geçen hafta başlayan Kocam Yaparsa yarışmasını ünlü şef Esat Özata sunacaktır. Ünlü şef Esat Özata'nın belirlediği yemekleri hanımlar eşlerine kulaklık ile tarif ederek yaptırmaya çalışacaklardır. Bu sayede yemekleri hazırlayan eşler, büyük ödülün sahibi olmaya çalışacaklardır.

Esat Özata kimdir?

1980 doğumlu Esat Özata, Kırklaeli'de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşta ahşı olmaya karar veren ünlü şef Esat Özata, yemek konusunda birçok başarı edinmiştir.

21-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar