Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik kimdir?

Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik kimdir?
Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik kimdir? Show tv kanalında yayınlanan Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları belli oldu. İşte Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik.

Yeni bir haftaya yepyeni yarışmacılar ile ekranlara gelmeye devam eden Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni yarışmacısı belli oldu. Show TV kanalının sevilen güzellik yarışması Kuaförüm Sensin, yepyeni bölümleri ile hafta içi hergün ekranlara gelmeye devam ediyor.  Haftanın yeni yarışmacısı adeta tüm medyayı salladı. Sosyal medya hesabı ile de hemen herkesin ilgisini toplayan yarışmacı, Kuaförüm Sensin ekibininde ilgi çekenleri arasında yer alıyor. Kuaförüm Sensin yarışmasının yeni yarışmacısı Nesrin Çelik oldu. Peki Nesrin Çelik kimdir? Nesrin Çelik kaç yaşında? Nesrin Çelik sosyal medya hesabı. Nesrin Çelik instagram hesabı. İşte Kuaförüm Sensin yeni yarışmacısı Nesrin Çelik ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar.

Televizyon dünyasının sevilen stil yarışması Kuaförüm Sensin, 30. Haftası ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Final bölümünde elenen isimlerin ardından yeni yarışmacılar belli oldu. Yeni haftanın yeni yarışmacıları Nesrin Çelik ve Eylem Gündüz olarak belirlendi. Oldukça iddialı bir yarışmacı olan Nesrin Çelik, izleyici tarafından da büyük ilgi gördü. İnstagram hesabında yaptığı paylaşımlar ile de medyanın gündemine oturan Nesrin Çelik kimdir? sorusunun cevabını yanıtladık.


Kuaförüm Sensin Nesrin Çelik kimdir?

22 yaşındaki Nesrin Çelik,  memleketi Sivas'tır. 7 yıldır kuaförlük yaptığını ifade eden Nesrin Çelik, ismi ile marka olmak istediğini de söylemekte. Kuaförlüğün dışında estetisyen ve güzellik uzmanı olan Nesrin Çelik, oldukça iddialı. Yarışmanın haricinde sosyal medya kullanıcısı Nesrin Çelik, hemen herkesin ilgi odağı haline geldi.

Kuaförüm Sensin hafta içi her gün sizlerle!

Bir kuaförün ve bir makyözün yer aldığı yarışmada bol heyecanlı ve stresli dakikalar yaşanıyor. Büyük ödülün sahibi olabilmek için en iyisini yapmaya çalışan yarışmacılar tüm gücüyle en iyisini yapabilmeye çalışıyorlar.  Ve en çok puanı alarak birinci olan yarışmacı 10 bin tl büyük ödülün sahibi olmaya hak kazanıyor.Başarılı proje Kuaförüm Sensin yarışmasını yeni sezonda yeni sunucusu Gözde Kansu sunmaya devam etmekte. En güzel ve doğru olan saçı, makyajı yapmaya çalışan yarışmacıların kıyasıya yarışı.. Kuaförüm Sensin yarışması hafta içi her gün saat 12:15'te Show Tv ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor. 

06-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar