Kuaförüm Sensin’de Kim Birinci Oldu? 27 Eylül Cuma!

Kuaförüm Sensin’de Kim Birinci Oldu? 27 Eylül Cuma!
Show Tv ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha geride kaldı. Yarışmada bu hafta büyük ödülü kim kazandı ve yarışmaya kim veda etti? Haberimizde!

Show Tv ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan programı Kuaförüm sensin heyecanından hiçbir şey kaybetmeden devam ediyor. En iyi kuaför ve makyöz’ün yarıştığı programda her hafta bir takım eleniyor ve yerine yeni bir takım geliyor. Takımların ve jürinin oylarıyla günün ve haftanın kazananının ve kaybedeninin belirlendiği yarışma özellikle seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Aynı zamanda kanalın reytingi yüksek kuşak programlarından olan Kuaförüm Sensin farklı, hırslı, rekabetçi ve eğlenceli formatıyla her bölüm ilgiyle seyrediliyor. Kuaförüm Sensin’de 23 – 27 Eylül arası kazanan ve kaybeden de bu gün belli oldu. Takımların büyük ödüle ulaşmak için canla başla yarıştığı program bu gün yayınlanan bölümünde yine hüzün ve sevinç bir arada yaşandı. İşte 23 – 27 Eylül arası haftada Kuaförüm Sensin’e veda eden takım ve haftanın birincisi olan takım.

23 – 27 Eylül Arası Kuaförüm Sensin Galibi Kim Oldu?

SHOW Tv’nin hafta içi her gün ekranlara gelen ve aldığı reytingle kanalın yüzünü güldüren gündüz kuşağı programlarından Kuaförüm Sensin’de bir hafta daha geride kaldı. Hırslı ve rekabetçi formatıyla dikkat çeken ve alanında en iyi kuaför ve makyözün yarıştığı program yine heyecanlı ve tartışmalı bir haftayı geride bıraktı. Haftalardır programda yer alan ve bu haftaya kadar kimsenin gönderemediği Hayat ve Özlemden Kurulu takım bu hafta da birinciliği kazanmayı başardı. Aynı zamanda büyük ödül olan 10 bin liranın da sahibi olan Hayat ve Özlem toplamda 106 puanla birinci oldu.

Kuaförüm Sensin 23 – 27 Eylül Puan Durumu!

Gözde Kansu’nun sunuculuğunu yaptığı Kuaförüm Sensin’de bir hafta daha geride kaldı. Tartışmaların, stratejilerin havada uçuştuğu yarışmanın galibi 106 puanla uzun zamandır yarışmada yer alan Hayat ve Özlem ikilisi olurken bu hafta yarışmaya veda eden takım ise 77 puanla Feyyaz ve Esra oldu. 23 – 27 Eylül haftasın da Kuaförüm Sensin’de sıralama ise şu şekilde oldu.

  1. Olan Takım: Hayat ve Özlem
  2. Olan Takım: Bilal ve Buse
  3. Olan Takım: Sıla ve Mira
  4. Olan takım: Feyyaz ve Esra
28-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar