"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi ilk bölümüyle zirveye yerleşti

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ilk bölümü ile sosyal medyada Türkiye gündeminin birinci sırasını aldı hemde izlenme oranlarında birinci oldu.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri nedir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yönetmen koltuğunda kim oturuyor? Dizinin senaryosunu kim kaleme alıyor? İlk bölümde hangi konu işleniyor? Reyting raporlarında Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi kaçıncı oldu? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisi ilk bölümüyle zirveye yerleşti

Türk – Pakistan ortak yapımı olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi daha ilk bölümü ile reyting listelerinin zirvesine yerleşti. Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs’ü işgalden kurtarma hikayesinin konu edinildiği ilk bölümü ile izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başardı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ilk bölümü ile sosyal medyada Türkiye gündeminin birinci sırasını aldı hemde izlenme oranlarında birinci oldu. Reyting listelerinin  tüm kisiler grubunda 6.57, AB grubunda 7.29  ve ABC1 grubunda ise 7.36 reyting payı elde ederek büyük bir başarı yakaladı. Yapımcılığını Emre Konuk’un yaptığı dizinin yapımcısı Akli Film.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi oyuncuları ve karakterleri

Yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin yer aldığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi reyting oranları ile hem yayıncısının hem de yapımcısının yüzünü güldürdü. Selahaddin Eyyubi rolünü başarılı oyuncu Uğur Güneş’in canlandırdığı dizinin senaryosunu Serdar Özönalan kaleme alıyor. Tarihi, macera tarzındaki dizinin oyuncu kadrosundaki isimler ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor : Uğur Güneş - Selahaddin Eyyubi, Dilin Döger – Süreyya, Doğan Bayraktar – Ahmet, Mehmet Ali Nuroğlu – Nurettin Zengi, Zeynep Kumral – Fatma, Kaan Çakır – Nusredüddin, Hakan Vanlı – Emir Reyhani, Murat Han – Gabriel, Ekin Türkmen – Melike Hatun, Gökçe Akyıldız – Sara, İzzet Yüksek, Buse Varol, Baran Andıç, Sezgin Uzunbekiroğlu, Özgür Cem Tuğluk, Ömer Turan. İlk bölümünde büyük bir başarıya imza atan dizi gelecek bölümlerde de aynı başarıyı sürdürebilecek mi konusu merak ediliyor. Hikayesi ile izleyiciyi asırlar öncesine götüren dizinin bugünün de aktüel konularının başında gelen Kudüs’ü senaryonun merkezine alması ilgiyi gün geçtikçe artırması bekleniyor. Oyuncuların birbirleri ile olan uyumu da dikkatlerden kaçmazken zengin prodüksiyon da diziyi izlenir kılan unsurların başında geliyor.

14-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar