Zeynep Öztürk
Merhaba! Ben Zeynep Öztürk, 24 yaşındayım ve Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde eğitimime devam ediyorum. Teknolo .. devamı..
Kuruluş Orhan adıyla seyirci karşısına çıkmak için gün sayan dizi, Kuruluş Osman olarak ekranlara gelmişti. Yayınlandığı günden bugüne reyting rekorları kıran dizi, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Yenilenen hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin eski oyuncularından kalan tek isimler Faruk Aran ve Belgin Şimşek olmuştu. Dizide Alaeddin Bey ve Gonca Hatun karakterleri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncular, Kuruluş Orhan'ın yeni sezonu hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Konuya dair tüm detaylar haberimizde...
Kuruluş Orhan dizisi, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Daha önceki sezonlarda Kuruluş Osman adıyla seyirci karşısına çıkan dizi, başrol karakter Burak Özçivit'in diziden ayrılmasının ardından köklü bir değişikliğe gitmişti.
Eski oyuncu kadrosundan çok az ismini yer alacağı Kuruluş Orhan dizisinde, Faruk Aran (Alaeddin Bey), Belgin Şimşek (Gonca Hatun), Çağrı Şensoy (Cerkutay) ve Yiğit Uçan (Boran) yeniden ekipte yer alacağı açıklanmıştı. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu tamamen değişime uğrayan dizi, Kuruluş Orhan adıyla yeniden ekranlara gelecek.
Mert Yazıcıoğlu'nun 'Orhan Bey' karakteriyle ekranlara geleceği Kuruluş Orhan dizisinde, Faruk Aran ve Belgin Şimşek eski kadrodan kalan tek isimler oldu. Dizide Alaeddin Bey ve Gonca Hatun karakterleri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncuların, yeni sezonda nasıl bir performans sergileyecekleri de merak edildi.
Kuruluş Orhan adıyla seyirci karşısında çıkması planlanan dizinin 7. yeni sezon yayın tarihi henüz belli olmadı. Seyircinin büyük bir heyecanla beklediği Kuruluş Orhan dizisi için geri sayım resmen başladı. Yeni sezonda başarılı oyuncu kadrosu ve yepyeni hikayesiyle ekranlara taşınacak olan fenomen dizi şimdiden merak konusu oldu.
Hem Kuruluş Orhan dizisinin setinde hem de normal hayatta çift olan Faruk Aran ve Belgin Şimşek ikilisi, Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Kuruluş Osman dizisinde büyük bir başarıya imza atan ve popülerliklerini zirveye taşıyan ikilinin, Orhan dizisinde yer alacakları belli olmuştu. Dizide Alaeddin Bey ve Gonca Hatun rolleri ile yer alan ikili yeni sezon hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Faruk Aran yeni sezon hakkında, "Set bu hafta başlayacak. Okuma provalarımız devam ediyor. Yeni ekip kuruldu. Heyecanlıyız biraz bizim için biraz garip olacak. Eskiden kalan bir tek biz varız. Ekibimizde çok iyi oyuncularla kuruldu. Bakalım heyecanlıyız. Umarım çok güzel bir sezon olacak" dedi.
Zaman atlaması yaşanacak olan Kuruluş Orhan dizisinde Osman Bey'in ve diğer karakterlerin yaşlandırılmış halinin ekranlara geleceği duyurulmuştu. Gazeteciler Faruk Aran ve Belgin Şimşek çiftine kendilerinin yaşlandırılıp yaşlandırılmayacağı sorusunu sordu. Belgin Şimşek sorular karşısında, "Zaman atlaması var ama yaşlanma yok. Çok bir zaman atlaması yok. 9 sene bir zaman atlaması var. Ama yaşlanma yok" diye yanıt verdi.
Ünlü çift, Mert Yazıcıoğlu'nun başrol olması ve yeni oyuncu kadrosu hakkında ise "Yeni oyuncuların hepsi ile tanıştık. Çok yetenekli birisi zaten Mert" cevabını verdi.
19-09-2025 Yazar Hakkında