Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a Sürpriz Transfer!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a Sürpriz Transfer!
Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk'a sürpriz Transfer! Dizinin kadrosuna ekranların güzel oyuncusu Burcu Binici dahil oldu. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları izleyici ile buluşan ve bu sezonun sürpriz dizilerinden biri olan Kuzey yıldızı: İlk Aşk her bölüm eğlenceli ve duygusal sahneleriyle seyircinin kalbini daha fazla çalmaya ve gün liderliğini sürdürmeyi devam ediyor. Kuzey ve Yıldız arasında her bölüm yaşanan gelişmeleri, komik anları, çekişmeleri keyifle izleyen seyirciler uzun zamandır ilk defa bir dizinin geleceği günü hesaplar oldu. Uyumlu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi yeni bir oyuncuyla da kadrosunu güçlendirdi. Seyircinin sevdiği isimlerden biri olan ve en son Söz dizisinde rol alan Burcu Binici sürpriz bir şekilde Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizine katıldı. Detaylar haberimizde!

Burcu Binici Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ta!

Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve başrollerinde Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde gibi isimlerin rol aldığı Cumartesi akşamlarının romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk oyuncu kadrosuna yeni bir ismi daha kattı. Güzel oyuncu Burcu Binici’nin Kuzey Yıldızı’na dahil olduğu bildirilirken, oyuncunun dizinin çekimlerinin yapıldığı Ordu’ya gittiği ve sete dahil olduğu açıklandı. Burcu Binici’nin dizide çekimlerine başlandığı açıklanırken oyuncunun dizide hangi karaktere hayat vereceği ise belirtilmedi. Kuzey ve Yıldız arasında süren keyifli çekişmelerin Burcu Binici’yle nasıl şekilleneceği bilinmezken dizinin seyircileri Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ın böyle devam etmesini, zaman zaman düştüğü hikaye tekrarlarına düşmemesini belirtiyor. Bakalım Burcu Binici Kuzey Yıldızı’nda hangi karakterle karşımıza çıkacak?

Burcu Binici Kimdir?

6 Temmuz 1986 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Burcu Binici ilk orta ve lise eğitimlerini Aydın’da tamamladı.  Birçok farklı işte çalışan güzel oyuncu Anadolu Ateşi’ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine davet edildi. Bir yıl Anadolu Ateşi’nde dans ettikten sonra 2007 yılında meral Okay’ın teklifini değerlendirerek Bir Bulut Olsam adlı dizide ilk ekran tecrübesini yaşadı. Bu dizinin ardından oyunculuk dünyasına adımını atan oyuncu bu güne kadar aşağıdaki yapımlarda yer almıştır.

Bir Bulut Olsam

Sensiz Yaşayamam

Dürüye’nin Güğümleri

Sarı Siyah

6 Mantı

Biz Babasız Büyüdük

Uçurum

Söz

05-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar