Kuzgun dizisi hayal kırıklığı mı?

Kuzgun dizisi hayal kırıklığı mı?
Star TV'nin yeni dizisi Kuzgun dizisi ilk bölümüyle seyirciden geçerli not almayı başarabildi mi? Kuzgun ilk bölüm reytingleri...

Ay Yapım tarafından Star Tv için yapılan Kuzgun Dizisi ilk bölümüyle 13 Şubat Çarşamba akşamı yayınlandı. Kapadokya bölgesinin doğal güzellikleriyle ünlü Göreme’de çekilen ilk bölüm karlar altında adeta bir masal havası içinde seyircinin beğenisine sunuldu. Türk seyircisi için klasik bir konu olan intikam aşk ve nefret üçgeninde geçen hikayenin ilk bölümünde neler yaşandı canlitv takipçileri için kısaca bir bakalım. 

Kuzgun’un konusu ne ve ilk bölüm neler yaşandı?

Yıllar önce polis babası bir ihanete uğrayarak şehit edilen Kuzgun kendisini kaçıran ve büyütenlerin elinden kurtulduktan sonra şehit edilen babasının intikamını almak için harekete geçer. Babasına ihanet ederek şehit olmasına sebep olan Rıfat’ın Londra’dan dönen kızı Dila’ya tuzak kurarak ona yaklaşır. Tabi bunu bir rastlantı gibi gösterir. Dila’yı kaçırmaya çalışanlardan kurtarır ve onu babasına teslim eder. Bu yardım karşılığında Kuzgun’un, Dila’nın babası Rıfat’tan bir isteği olacaktır. Rıfat’ın yanında çalışmak. Dila’nın da ısrarıyla Rıfat bu isteği kabul eder ve Kuzgun babasına ihanet eden Rıfat’ın yanında çalışmaya başlar. Tabi Kuzgun her şeyi açık olarak söyler. Kim olduğunu, Rıfat’ı ve Dila’yı tanıdığını. Ancak Rıfat ve Dila’nın bilmediği Kuzgun’un intikam planıdır. Kuzgun intikam planında ilk amacına ulaşmış ve düşmanının yanına sızmıştır. 

Kuzgun Başarılı Olur mu?

Kuzgun, klasik intikam konusunu ters çevirerek hisleri ve planları gizlemek yerine bu sefer açık ederek daha ilk bölümde tüm gerçekleri gösteriyor. Bu yönüyle seyirciden takdir toplasa ve sosyal medya seyircisinden tam not alsa da reytin sıralamasında bunun karşılığını alamayarak ilk bölüm için hayal kırıklığı yaratmış gibi görünüyor. 

Kuzgun Reyting Sıralamasında Nerede?

İlk bölümü 13 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan ve büyük emek ve para harcanan dizi iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmişti. Reytin sıralamasında nerede olacağı merakla beklenen dizi her ne kadar sosyal medyadan tam not almış gibi gözükse de reyting sıralamasında hayal kırıklığı yarattı. Total seyirci grubun da ilk 10 içinde kendine yer bulamayan dizi 3.54’lük izlenme oranı ve 7.21 izlenme payıyla 13. olurken AB grubunda ise 3.72 izlenme oranı ve 7.84 izlenme payıyla 8. sırada kendisine yer bulabildi. 

Her ne kadar ilk bölüm bir kanaat oluşturmasa da ve dizinin gelecek bölümleri umut vadetse de kanalı ve yapımcı şirketi bir tedirginliğin aldığı söylenebilir. Umarız bu durum ilk bölüm şanssızlığıdır ve geçicidir. Yoksa Kuzgun için önümüzdeki bölümler zor geçecek gibi görünüyor. 

15-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar