La Casa de Papel 3. Kısım fragmanı yayınlandı

La Casa de Papel 3. Kısım fragmanı yayınlandı
Netflix orijinal dizisi La Casa de Papel'in merakla beklenen 3. kısım fragmanı görücüye çıktı. İşte fragmandan göze çarpan detaylar.

Netflix orijinal dizisi La Casa de Papel'in 3. kısım fragmanı yayınlandı. Son dönemin popüler yapımlarından La Casa de Papel, 3. kısım bölümleriyle 19 Temmuz tarihinde yalnızca Netflix'te olacak.

La Casa de Papel ya da ABD ve Avrupa'daki adıyla Money Heist, tek sezonluk bir İspanyol dizisiydi. Netflix, dizinin yayın haklarını Antena 3 kanalından satın alarak kendi platformunda 2 kısım halinde yayınladı. Netflix'te yayınlanmasının ardından La Casa de Papel'in popülaritesi İspanya'nın dışına çıktı ve tüm dünyaya yayıldı. Türkiye'de de büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edildi. Netflix'in elindeki nimetten kolay kolay vazgeçmesi beklenemezdi ve öyle de oldu. Geçtiğimiz yıl 3. kısmın da geleceği duyuruldu. La Casa de Papel'in devam etmesi kimilerini mutlu etmedi. Zira tek sezon olarak tasarlanmıştı ve final yapmıştı. Kimileri ise devam etmesinden dolayı büyük heyecan duydu. La Casa de Papel, 3. kısım fragmanı bugün yayın tarihiyle birlikte yayınlandı.

La Casa de Papel 3. Kısım fragmanında neler gördük?

Soygunun ardından İspanya'dan kaçmayı başarırlar. Kaçmalarının ardından Rio ve Tokyo'nun yolları ayrılır. Rio'nun yakalanmasının ardından Tokyo, Profesör'ün yanına gider. Böylece ikili tüm ekibi yeniden bir araya getirir. Zengin olmuşlardır olmasına ancak bazı şeyler paradan daha önemlidir. Bu yüzden kendilerini ispat etmeye çalışırlar. Fragmanın sonunda ise izleyicileri büyük bir sürpriz beklemektedir. Profesör koşar adımlarla şapkalı bir adama seslenir. O şapkalı adam öldüğü düşünülen Berlin'den başkası değildir. Fragmanda gördüğümüz tüm karakterler şunlar; Profesör, Tokyo, Rio, Denver, Monica, Helsinki, Berlin ve Raquel. Bakalım 3. kısımda neler yaşanacak?

3. Kısım 19 Temmuz tarihinde sadece Netflix'te

Oyuncu kadrosunda Ursula Corbero, Alvara Morte, Miguel Herran, Itziar Ituno, Pedro Alonso, Jaime Lorente, Alba Flores, Eshter Acebo ve Darko Peric gibi isimlerin yer aldığı La Casa de Papel'in yeni bölümleri 19 Temmuz'da Netflix'te izlemeye açılacak. Bildiğiniz üzere Netflix orijinal dizisinin tüm yeni bölümleri aynı günde yayınlanıyor. Yani 19 Temmuz, La Casa de Papel 3. Kısım maratonu yapmak için güzel bir tarih.

03-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar