Leke dizisi Selen Uçer (Serpil Zengin) kimdir?

Leke dizisi Selen Uçer (Serpil Zengin) kimdir?
Televizyon dünyasının en yeni dizisi Leke çok yakında izleyicisi buluşacak. Reyting rekorları kırması beklenen dizinin kadrosunda kimler var? Selen Uçer (Serpil Zengin) kimdir?

Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'nin paylaşacağı yeni dizinin televizyon ekranlarında büyük bir patlama yaşatacağı bekleniyor. Leke adlı dizinin yayınlanan tanıtım fragmanı izleyici etkisi altında bıraktı. İzleyici Leke ile tanışmak için gün sayıyor. 16 Nisan 2019 saat 20.00'de Kanal D ekranlarına gelecek olan dizideki Selen Uçer yani Serpil Zengin kimdir? Selen Uçer (Serpil Zengin) kaç yaşında? Hangi dizilerde rol aldı?

Birbirinden genç isimlerin bir arada bulunduğu kadrosu ve sürekliyici konusu ile büyük beğeni topladı. Çok az bir zaman sonra izleyicisi ile buluşacak olan dizi Leke, yetiştirme yurdunda büyümüş bir genç kız Yasemin (Melis Sezen) ve kadınlara karşı ön yargısı olan yakışıklı iş adamı Cem'in (Burak Sevinç) tatlı aşk hikayesini konu alıyor. Bakalım dizide konu alan aşk gururun önüne geçecek mi? Hayatını engelli kardeşine adayan genç kız Yasemin (Melis Sezen) sakin bir hayat sürmektedir. Yeni dizi Leke izleyenleri eşsiz ve büyülü bir dünyaya götürecek.

SELEN UÇER (SERPİL ZENGİN) KİMDİR?

Leke dizisinin gözde isimlerinden olan Selen Uçer (Serpil Zengin) kimdir, sorunuz cevabı burada. Selen Uçer, 1983 yılının Mayıs ayında dünyaya gelmiştir. Yaşının küçük olmasına karşı çok iyi bir dizi, film ve tiyatro oyuncusudur. Anne ve babası Kimya mühendisi olan Selen Uçer, lise hayatını Avusturya Lise'sinde geçirmiştir. Selen Uçer de anne ve babası gibi Kimya eğitimi aldı. Lisenin ardından okuduğu Boğaziçi Üniversitesi'nde yer alan tiyatro bölümünde eğitim alırken diğer yandan da İstanbul Üniversite Devlet Konservatuvarı'nda Şan dersleri gördü. 

Selen Uçer, televizyon hayatına ilk Ümit Ünal'ın Anlat İstanbul adlı dizisinde 'külkedisi' rolünde merhaba dedi. Kendini bir çok alan geliştiren güzel oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Şehir Tiyatrolarında da yer aldı. Başarılılığı ile gündemden düşmüyorken, 'Yardımcı rolde yılın en iyi başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncu' dalında aday gösterildi.

SELEN UÇER'İN YER ALDIĞI YAPIMLAR

En iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen Selen Uçer, 'O.... Çocukları', Kıskanmak, Ses, Düğün Şarkıcısı, Dicle, Karınca Yuvası, Bornova Çocukları gibi yapımlar da rol aldı. Hatta bir zamanlar gündeme damga vuran dizi Binbir Gece dizisinde Emel karakterine, Beni Böyle Sev dizisinde Eda karakterine ve Hanımın Çiftliği dizisinde ise Asuman karakterine can verdi..

10-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar