Master Chef Türkiye 58. Bölüm İzle!

Master Chef Türkiye 58. Bölüm İzle!
Ekranların en keyifli ve mücadeleci yemek programı MasterChef Türkiye 58. Bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. 2 Aralık Pazartesi akşamı Tv8 kanalında yayınlanacak

Ekranların en keyifli bir o kadar da mücadeleci yemek programı MasterChef Türkiye 58. Bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. 2 Aralık Pazartesi akşamı Tv8 kanalında yayınlanacak MasterChef Türkiye 58. Bölümüyle yeni bir hafta başlıyor. Master Chef Türkiye 58. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Master Chef Türkiye 58. Bölüm İzle!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen yemek yarışma programı Master Chef Türkiye yeni bir haftaya başlıyor. Pazartesi akşamı saat 20.00’da Tv 8’de seyirciyle buluşan program, 2. Sezonunda da heyecan ve rekabeti bir araya getirmeyi başarıyor. Türkiye’nin Master Chef’i olmak için yarışan 18 yarışmacının mutfakta ter döktüğü ve en iyi yemeği ve sunumu hazırlamaya çalıştığı program hafta içi 4 gün yapılıyor. 18 yarışmacıyla başlayan ve her hafta bir yarışmacının yarışmaya elenerek veda ettiği programda geçtiğimiz hafta büyük bir sürpriz yaşanmış ve yarışmanın favori ismi Kıvanç veda etmişti.

MasterChef son bölümde neler oldu?

28 Kasım Perşembe haftanın finali vardı ve elenen isim belli oldu. MasterChef 57. son bölümde eleme adayları Rıfat, Batuhan, Güzide ve Kıvanç final etabında Uskumru ve dolma yaptı. Somer Şef'in Uskumru Dolmasını en iyi şekilde yapmak için yarışan adaylar, teknik açıdan oldukça zorlandılar. En başarılı yemeği yapan Batuhan ve Güzide elemeden kurtuldular. Jürinin değerlendirmesi sonucu Kıvanç elendi ve yarışmaya veda etti. Rıfat ise yarışmaya devam ederek MasterChef 2019'da son 7'ye kaldı.

Masterchef'te Şaşırtan Sürpriz

Geçen hafta yarışmacılar ödül oyunu için de yarıştılar. Mehmet Şef, Mavi ve Kırmızı takımdan 50 kişilik Sebze Çorbası, Pirinç pilav, Et Sote ve Karışık Salata yapmasını isteyince heyecan başladı. Mavi ve Kırmızı takımın yemekleri beğenildi ve ilginç bir şey oldu. Somer Şef her iki takımın da ödül oyununu kazandığını belirtti. Üstelik işin bir de hayır yönü vardı ki alkışı hak etti. Ödül oyunundaki yemekler Beşiktaş Belediyesi'nin Dost Eller Aşevi'ne götürülerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

MasterChef'te elenen yarışmacı Kıvanç üzülmeye fırsat bulamadı çünkü Mehmet Şef yeni çıkaracağı kitap için Kıvanç'a iş teklifinde bulundu. Yemek tekniğini ve tatların bir biri ile olan uyumunu iyi yakaladığını söyleyen Mehmet Şef iş teklifi için şunları söyledi. “ Herkese iş teklifinde bulunmam' seni editör olarak yeni çıkaracağım kitabımda görmek istiyorum”

Master Chef Türkiye 58. Bölümü tek parça izlemek ve Master Chef’le ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

02-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar