MasterChef 65. bölüm izle

MasterChef 65. bölüm izle
MasterChef 65. bölüm izle; Eleme günü geldi çattı. Yarışmaya veda edecek ismi öğreneceğiz. Yeni bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

MasterChef 65. bölüm izle; TV8 ekranlarının ilgi ile izlenen yarışma programı MasterChef, 27 Eylül Pazar akşamı 65. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni bölüm pek çokları tarafından merakla bekleniyor. Öyle ki herkes yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri bir internet adresi arıyor. Bu sayfa üzerinden bu akşam ekrana gelecek MasterChef bölümünü rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. Peki yarışmanın bu bölümünde neler yaşanacak? Her Pazar akşamında olduğu gibi yine bir MasterChef yarışmacısına veda edeceğiz. Özgül Çoşar, Esra Tokelli, Eray Aksungur ve Ayyüce Kamit eleme potasında yer alan yarışmacılar. Nefesler tutulacak ve bu hafta yarışmaya veda edecek. Bu hafta son kez jüri üyelerinin karşısına çıkacak olan yarışmacılar bu kez yarışmada kalabilmek için yemek yapacaklar. En zayıf tabağı çıkaran yarışmacı yarışmaya veda edecek. Pazar akşamı ekrana gelecek olan MasterChef 65. bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

MasterChef 65. bölüm izle

MasterChef elemeleri şimdiye kadar fazlasıyla heyecana sahne oluyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi Türkiye'nin önde gelen şeflerini jüri üyesi olarak gördüğümüz MasterChef, Pazar akşamı ekrana gelecek. Tüm yarışmacılar her bölümde oldukça iddalı olduklarını dile getiriyorlar. Ancak yarışmacılar çoğu zaman elenme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Yeni bölümde de bazı yarışmacılar elenme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklar. Özgül Çoşar, Esra Tokelli, Eray Aksungur ve Ayyüce Kamit eleme potasında yer alan isimler. Eleme potasına giren yarışmacılar eleme gününde son bir şans elde ediyorlar. Bu şansı değerlendirmek ise tamamen yarışmacıların elinde. Eleme potasında bulunan yarışmacılar şefleri etkilemek için iyi bir tabak çıkarmak zorundalar. Aksi halde yarışmadan elenmeleri içten bile değil. Bakalım heyecan dolu bir elemenin ardından yarışmaya veda eden hangi yarışmacı olacak? Hepsini Pazar akşamı ekrana gelecek olan MasterChef 65. bölümünde öğreneceğiz. 

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

William Fonseca

26-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler