MasterChef 74. bölüm izle

MasterChef 74. bölüm izle
MasterChef 74. bölüm izle; MasterChef yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar siz değerli takipçilerimizle.

MasterChef 74. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen ve Acun Medya imzası taşıyan MasterChef, 9 Ekim Cuma akşamı çok özel bir bölüm ile ekrana gelecek. Her dokunulmazlık oyunu fazlasıyla heyecanlı anlara sahne oluyor. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm de fazlasıyla heyecanlı geçecek. Üstelik yeni bölümde yarışmaya Adana ev sahipliği yapacak. Kebapları ve etli yemekleriyle meşhur olan Adana'da yarışmacıları fazlasıyla etlerle haşır neşir olacak. Yarışmacılar için büyük önem taşıyan dokunulmazlık oyununda yeni eleme adaylarını öğreneceğiz. Peki bu büyük heyecan yaşanacak dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? MasterChef'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 74. bölüm izle

MasterChef bu akşam Türkiye'de gastronomi denince akla gelen ilk şehirlerden biri olan Adana'ya gidiyor. Birbirinden ünlü yemeğiyle nam salan Adana'da MasterChef heyecanı tüm hızıyla devam edecek. Kırmızı ve mavi takım adeta bir yemek cennetinde dokunulmazlık oyunu oynayacak. Barbaros ve Eray arasındaki çekişme dur durak bilmeden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek bölümde de ikili arasındaki laf atışmaları sürüyor. MasterChef şefi ve jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, memleketinde yarışmacılara çok özel tüyorlar verecek. Yeni bölüm fragmanında çok heyecanlı bir bölüm izleyeceğimiz belli oluyor. Kırmızı takımda mücadele eden Eray'ın parmağını kestiği anlar dikkat çekiyor. Bu akşam ekranda olacak MasterChef bölümünü izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 2020 yarışmacıları

MasterChef heyecanı devam ediyor. Tüm Türkiye'nin büyük hayranlıkla izlediği yarışma programında her hafta bir yarışmacı yarışmaya veda ediyor. İzleyiciler kendine yakın hissettikleri isimleri destekliyor. 16 yarışmacıyla başlayan ve birçok isme veda ettiğimiz yarışmada geriye 14 yarışmacı kaldı. Tüm yarışmacılar yarışmayı kazanmak için oldukça iddialılar. Ancak yarışmayı kazanmak için büyük mücadele vermek zorundalar. Her gün en iyi performanslarını sergileyerek jüri üyelerinin gözüne girmeliler. İşte yarışmadaki serüveni süren tüm yarışmacılar.

Serhat Doğramacı

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

William Fonseca

09-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler