Masterchef Rıfat Yurttaş elendi

Masterchef Rıfat Yurttaş elendi
Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda Sergen 1., Azize 2. Ve Esra 3. Olarak yukarı çıktılar ve 7. Hafta için yarışma hakkı kazandılar.

Rıfat;”MasterChef All Star benim de hayatıma dokunmuş bir platformdu. Ben buraya çok büyük keyifle geldim. Evet yüzüm asıktı belki çok mutlu değildim ama inanılmaz bir ekip vardı... Ben buradan çok mutlu ayrılıyorum. Benden beklentisi olan insanlar vardı. Sadece onları hayal kırıklığına uğrattım. Onun için üzülüyorum. Kendi içimde aşçılığımla üretmeye devam edeceğim. Herkese çok teşekkür ederim.”

Masterchef Rıfat Yurttaş elendi

MasterChef Türkiye All Star son sürat devam ediyor. Elemeleri ile yeni gelen üst düzey yarışmacılarıyla, aşçılarıyla her akşam Türk ekranlarının vazgeçilmez klasiği haline geldi Yemek yarışması özelliğinin yanı sıra  yarışmacıların birbirleriyle süregiden tartışmalar da izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 6. Haftanın potaya düşen yarışmacılarının arasından Masterchef Türkiye All Star’a veda eden isim efendiliği ve kendini ifade edebilme özelliği ile tanınan Rıfat oldu.

Barbaros Sergen’i potaya gönderdi

Bu hafta potadaki en şaşırtıcı isim Sergen oldu. Aynı takımda yarıştığı Barbaros tarafından haftanın ilk potaya gönderilen ismi Sergen istatistklere göre yarışmanın birincisi durumunda. Fakat agresif ve karşıdakini incitici tavırları yüzünden pekkçok yarışmacı tarafından da içten içe sevilmeyen bir sim. Bu hafta tökezlemesi ve potaya düşmesi de ilginç bir gelişme oldu. Potadaki diğer isimler Rıfat, Ayaz, Esra, Azize, Sefa, Alican oldu.

İlk turun 1. si Sergen oldu

Yarışmanın ilk etabı olan yaratıcılık bölümünde yarışmacılardan yassı şeftaliden tabak yapmaları istendi. 45 dakikalık süre içinde bütün yarışmacılar yemeklerini tamamladığı halde Alican’ın tabağı ocak üstünde kaldığı için değerlendirme dışı kaldı ve doğrudan ikinci tura kalan ilk isim oldu. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda Sergen 1., Azize 2. Ve Esra 3. Olarak yukarı çıktılar ve 7. Hafta için yarışma hakkı kazandılar.

Rıfat gitti Hasan geldi

Elemenin final turunda kalan isimler Ayaz, Sefa, Alican ve Rıfat oldu. Şefler bu etapta yarışmacılardan Somer Sivrioğlu Şef’in Lahm-ı Kiraz yabağını istediler ve süre olarak 45 dakika verdiler. Bütün yarışmacılar tabaklarını tamamladılar. Süre sonunda Alican ve Sefa’nın yemeklerini beğenen şefler bu yarışmacıları yukarı gönderdiler. Son olarak finalde Ayz’ın tabağını daha başarılı bulan şefler Rıfat’ın elendiğini açıkladılar. Elenen Rıfat şeflere; Sizi çok seviyorum. Mehmet Şef'im sürekli memnuniyetsiz ama şefkat dolu bakışınız var. Bana hep babamı hatırlatıyor. Size baktıkça babamı gördüm. Danilo Şef'im buraya bu kadar dayanabildiysem bunda en büyük payı olan kişi sizsiniz. Sizin bazen bir bakışınız bile bana yetiyordu. Somer Şef'im siz de mesafeli, kaliteli ama samimi duruş nasıl olur bu konuda örnek aldığım bir insansınız. " dedi. Rıfat’ın yerine gelen isim ise Hasan Biltekin oldu.

21-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar