MasterChef Türkiye 24. bölüm izle

MasterChef Türkiye 24. bölüm izle
MasterChef Türkiye 24. bölüm izle; 13 Ağustos Perşembe 23. bölüm ekrana geliyor. Yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek nasıl mümkün?

MasterChef Türkiye 24. bölüm izle; TV8 ekranlarında izleyicilerinin beğenisini kazanan fenomen program MasterChef Türkiye, 13 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00'da 24. bölüm ile yayınlanacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şefler ve onların beğenisini kazanarak MasterChef olmak için ana kadroya girmek istiyor. Her bölümüyle reytinglerin zirvesine adını yazdıran yarışma programında ana kadroya girecek yarışmacıların tamamı merak içerisinde bekleniyor. 3. sezonuyla ekranlarda olan yarışma bu akşam bir ana kadro yarışmacısını daha seçecek. Bu heyecana tanık olmak isteyen yarışmacılar yeni bölümü HD ve tek parça olarak izleyebilecekleri bir adres arıyor. MasterChef Türkiye 24. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bunun yanında 13 Ağustos Perşembe ana kadroya girecek yarışmacı ve daha fazlası.

MasterChef Türkiye 24. bölüm izle

Ana kadro yarışmacılarını belirlemek için yapılan elemelerde son günlere girildi. Bu akşam ana kadro vizesi alan son yarışmacılarından birini öğreneceğiz. Yaptığı yemeklerle şefleri memnun edecek ve ana kadroya girecek yarışmacı kim olacak? Şefler ana kadroya girecek yarışmacıyı seçerken pek çok kritere bakıyor. Yemeğin lezzeti, sunumun başarısı ve yarışmacıların yemekleri nasıl yaptıkları gibi kriterler sonucunda her akşam bir ana kadro yarışmacısı belirleniyor. Ayrıca şefler tarafından kati surette yapılmaması istenen şeyleri yapan yarışmacılar MasterChef Türkiye'den diskalifiye ediliyorlar. 

Ana kadro yarışmacıların seçildiği final turu elemesinde iki etaplı bir eleme yapılıyor. Öncelikle yarışmacıların şeflerin istediği bir yemeği yapıyor. Bu yemeği şeflere sevdirmeyi başaran yarışmacıları ikinci etaba yükseliyor. İkinci etapta ise yarışmacıların yemek konusundaki yaratıcılığı sınanıyor. Şefler yarışmacılardan yaptıkları yemekte bazı malzemelerin bulunmasını istiyor. Yarışmacılar da kendi yaratıcılığına göre ortaya bir tabak çıkarıyor. Şefler tarafından seçilen en iyi tabağı çıkaran yarışmacı ana kadroya çıkmayı başarıyor.

MasterChef Türkiye 23. bölümde ana kadroya hangi yarışmacı çıktı?

MasterChef Türkiye'nin 12 Ağustos Çarşamba akşamı ekrana gelen 23. bölümünde yarışmacılardan Lazanya yapmaları istendi. İlk oyun sonunda tabakları en çok beğenilen Uğur, Eray, Gülşah, Kayhan, Berk ve Celal ikinci oyuna yükseldi. İkinci oyunda bu yarışmacılardan un ve şekerin ana malzeme olduğu bir tatlı yapmaları istendi. Tabağı en çok beğenilen Berk İlter ana kadroya girmeyi başardı.

13-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler