MasterChef Türkiye 26. bölüm izle

MasterChef Türkiye 26. bölüm izle
MasterChef Türkiye 26. bölüm izle; 15 Ağustos Cumartesi yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünü HD ve tek parça izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 26. bölüm izle; TV8 tarafından ekrana getirilen ve Acun Medya tarafından hazırlanan MasterChef Türkiye, 26. bölüm ile yayınlanacak. Yeni bölüm heyecanını tek parça ve HD olarak izlemek istiyorsanız bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz. Final turu ile izlemeye devam ettiğimiz yarışmada ana kadro için boş koltukların günden güne doluyor. Bu nedenle yarışmada devam eden yarışmacılar için gergin bir eleme sürecine tanık oluyoruz. MasterChef Türkiye yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 26. bölüm izle

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya gibi birbirinden ünlü şeflerin jürilik yaptığı MasterChef Türkiye, elemeleriyle yoğun bir şekilde izleniyor. Tüm yarışmacılar ana kadroya girme hedefiyle yarışmadaki elemelere devam ediyor. Bu hedeflerine ulaşabilmek için final turunu geçmek zorundalar. Bunu yapmak için ise jüri üyelerinin beğeneceği tabaklar çıkarmak zorundalar. Şimdiye dek 10'da fazla yarışmacı belli olmuş durumda. Ana kadro için çok az koltuk var, bu nedenle yarışmacılar daha da iyi olmak zorunda. TV8'den ekrana gelen sevilen yarışmanın 26. bölümü bu akşam saat 20:00'da izleyici karşısına çıkacak.

Dilerseniz yeni bölümden önce ana kadroya girmeyi başaran yarışmacılara göz atabilirsiniz. İşte ana kadroya girmeyi başaran tüm yarışmacılar.

Hangi yarışmacılar ana kadroya yükseldi?

Serhat Doğramacı: Final turunun ilk bölümünde yarışmacılardan kayısı yatağında çoban kavurma yapmaları istenmişti. Jüri üyeleri bu yemeği en iyi Serhat Acarsoy'un yaptığına kanaat getirdi. Böylece Serhat Acarsoy, ana kadroya girme başarısı gösteren ilk isim oldu.

Duygu Acarsoy: İkinci final turu bölümünde ise çökertme kebabı yapıldı. Tüm yarışmacılar ellerinden gelen en iyi yemeği yapmaya çalıştı. Jüriden geçer not alan Duygu Acarsoy, ana kadroya giren ikinci yarışmacı olmayı başardı.

Özgül Coşar: Üçüncü final turu da büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılardan vegan tabağı hazırlamaları istendi. Jüriye göre bu yemeği en iyi yapan kişi Duygu Acarsoy oldu. Böylece ana kadroya girmeye hak kazandı.

Emir Elidemir: Dördüncü final turunda yarışmacılardan deniz tarağı yapmaları istendi. Bu yemeği en iyi yapan Emir Elidemir, ana kadroya girdi.

Ayyüce Kamit: Beşinci final turunda yarışmacılardan tavuk, yoğurt, bulgur ve domates malzemelerinden oluşacak bir yaratıcı tabak oluşturmaları istendi. En iyi tabağı çıkaran Ayyüce Kamit ana kadroda kendine yer buldu.

Sedat Tuncer: Altıncı final turunda yarışmacılara fındık uykuluk verildi ve en yaratıcı tabağı çıkarmaları istendi. Yarışmacılar arasında en iyi tabağı çıkaran isim Sedat Tuncer oldu ve ana kadroya girmeye hak kazandı.

Furkan Yalçın: Yedinci final turunda yarışmacılar süt ve şekerin ana malzeme olduğu yaratıcı bir tatlı yapmaya çalıştılar. En iyi tatlıyı yapan Furkan Yalçın, ana kadroda kendine yer bulabildi.

Esra Tokelli: Sekizinci final turunda yarışmacılardan fransız mutfağına ait bir tost olan Croque Madame ya da Croque Mösyö yapmaları istendi. En iyi tabağı jürilere çıkaran Esra Tokelli ana kadroya girmeyi başardı.

Barbaros Yoloğlu: Dokuzuncu final turunda yarışmacılardan soya sosu içeren bir yemek yapmaları istendi. En iyi yemeği yapan Barbaros Yoloğlu ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacı oldu.

Tanya Kilitkayalı: Onuncu final turunda yaratıcılık oyununda jumbor karides yapılması istendi. En iyi tabağı çıkaran Tanya Kilitkayalı ana kadroya girmeye hak kazandı.

Berk İlter: Onbirinci final turunda yarışmacılardan un ve şekerin ana malzeme olduğu bir tatlı yapmaları istendi. Tabağı en çok beğenilen Berk İlter ana kadroya girmeyi başardı.

Eray Aksungur: Onikinci final turunda yarışmacılardan mısır içeren bir yemek yapmaları istendi. En iyi yemeği çıkaran Eray Aksungur ana kadroya girdi.

15-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler