MasterChef Türkiye 54. bölüm izle

MasterChef Türkiye 54. bölüm izle
MasterChef Türkiye 54. bölüm izle; MasterChef yeni bölüm HD izle. 14 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak son bölüm tek parça izle.

MasterChef Türkiye 54. bölüm izle; MasterChef Türkiye'nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölüm tek parça izle. Herkes yarışmanın yeni bölümünü büyük bir merakla bekliyor. Yeni haftanın ilk gününde ekrana gelecek bölümü HD izle. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi ömrünü mutfakta geçirmiş şeflerin jüri üyesi olarak karşımıza çıktığı yarışmada bir önceki bölüm bir isim yarışmaya veda etmişti. Eleme potasında yer alan ancak elenmekten kurtulan yarışmacılar derin bir oh çeker çekmez yeni haftada yarış başlıyor. Her Pazartesi günü olduğu gibi bu akşam da kaptanlık oyunu oynanacak. Kırmızı ve mavi takımın kaptanları kaptanlık oyunu sonrasında belli olacak. En iyi yemeği çıkaran 2 yarışmacı yeni haftanın iki kaptanı olacaklar. Peki yeni haftada takım kaptanlıklarını hangi yarışmacı üstlenecek? MasterChef Türkiye 54. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 54. bölüm izle

Tüm Türkiye'nin büyük bir heyecanla takip ettiği MasterChef Türkiye'de heyecan hız kesmeden sürüyor. Yeni haftanın ilk bölümünü bu akşam TV8 ekranlarında izleyeceğiz. Herkes yeni bölümde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Bildiğiniz gibi kaptanlık oyunları her zaman oldukça rekabet içerisinde geçmektedir. Yarışmacılar, yeni haftada kaptan olmak ve kendi takımını seçmek istiyor. Dolayısıyla bu büyük avantajı elde etmek için kaptanlık oyunlarında ekstra eforla yarışıyor. Büyük heyecanın ardından tadımlar yapılacak ve gergin bir bekleyiş yaşanacak. Sonrasında ise en iyi tabağı çıkaran iki yarışmacı yarışmanın jüri üyeleri tarafından yeni haftanın kaptanları olarak ilan edilecek.

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

Her akşam ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin dünkü eleme bölümünde bir isim daha yarışmadan uğurlandı. Başarısız bir haftayı geride bırakan Arem Yüce, yarışmadan elenen isim oldu. Arem Yüce, yarışmaya geçen hafta dahil olmuştu. Böylece yarışmacının MasterChef Türkiye macerası yalnızca 1 hafta sürmüş oldu. Arem Yüce'nin yerine yarışmaya dahil olan isim Selin Aydın oldu.

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Selin Aydın

14-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler