MasterChef Türkiye 56. bölüm izle

MasterChef Türkiye 56. bölüm izle
MasterChef Türkiye 56. bölüm izle; MasterChef Türkiye yeni bölüm HD ve tek parça olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

MasterChef Türkiye 56. bölüm izle; Ekranların çok sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, tüm yeni bölümleriyle herkesi ekrana bağlamayı başarıyor. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek. 56. bölüm yine oldukça heyecan dolu anlara sahne olacak. MasterChef Türkiye'de Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şefler jüri üyesi olarak karşımıza çıkıyor. Yarışmada yer alan yarışmacılar ise şefleri memnun edecek tabaklar çıkararak başarıya ulaşmaya çalışıyor. Büyük rekabetin yaşandığı yarışmanın her bölümü milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izleniyor. Yayınlanan her bölümün ardından milyonlarca MasterChef Türkiye yarışmacısı, yarışmayı izleyebileceği bir internet adresi aramaya başlıyor. Yarışma programının yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 56. bölüm izle

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı MasterChef Türkiye, 16 Eylül Çarşamba akşamı yine ekranlardaki yerini alacak. Çarşamba akşamlarının klasikleşen oyunu MasterClass yine yarışmacıların birbiriyle rekabet etmesine sebep olacak. Ancak birbirlerinden daha iyi performans sergilemeleri yeterli değil. Bunun için şefleri de memnun etmeleri gerekiyor. Öncelikle bir şef gelecek ve yarışmacılara yapacakları yemekle ilgili direktiflerini verecek. Ardından ise yarışmacılar kendilerinden istenen yemeği yapacakları kısıma geçilecek. Yarışmacılar yemekleri yaparken şefin tavsiyelerine kulak verecek, şef ise yarışmacıyı aynı zamanda denetleyecek. Yarışmacılara verilen sürenin dolmasının hemen akabinde diğer iki şef de ortaya çıkacak ve tadım yapacak. Sonrasında ise tüm şefler bir araya gelerek en iyi tabağı çıkaran kişiyi MasterClass seçecek. Yarışmada yer alan MasterClass yarışmacılar için hayati öneme sahip. Yarışmacılar için, kazanılan her MasterClass'ın büyük önemi var. Sezon sonunda MasterChef seçilirken yarışmacıların ne kadar MasterClass kazandığına dikkat edilecek. 

MasterChef Türkiye 2020 yarışmacıları

MasterChef Türkiye'de yarışmaya sonradan dahil olan yarışmacılarla birlikte 15 kişi yoluna devam ediyor. İşte MasterChef Türkiye'de yarışmakta olan tüm yarışmacılar;

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Selin Aydın

16-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler