MasterChef Türkiye All Star zirvede

MasterChef Türkiye All Star zirvede
Gittikçe artan heyecanı ile izleyiciyi ekran başına toplamayı başaran MasterChef Türkiye All Star programı tüm gruplarda birinci olarak reytinglerde zirveye oturmayı başardı.

MasterChef Türkiye All Star hangi kanalda yayınlanıyor? Programın jüri üyeleri kim? Ana kadroya giren 6 isim belli oldu mu? Yedek seçilen isimler kim? Somer Şefin yerine gelen bu haftaki şef kim? Hepsi ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ....

MasterChef Türkiye All Star zirvede

TV 8 in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye All Star sezona hızlı girdi. Önceki yılların sevilen ve iddialı isimlerinin yarıştığı programda ilk olarak 2018 ve 2019 yılının yarışması sonucu 5 asıl ve 3 yedek yarışmacı belirlendi. Asıl kadroya giren ilk 5 isim Güzide Mertcan, Batuhan Bayır, Suna Aydın, Eda Karabulut ve Rıfat Yurttaş oldu. Yedeklere girme hakkı kazanan üç isim ise Hakan, Mustafa ve Batuhan oldu. Bu hafta ise 2019-2020 yılı yarışmacıları ana kadroya girmek için kıyasıya mücadele etti. Gittikçe artan performası ve heyecanı ile izleyiciyi ekran başına toplamayı başaran MasterChef Türkiye All Star programı 20 Haziran 2023 tarihinde tüm gruplarda birinci olarak reytinglerde zirveye oturmayı başardı.

İlk etapta yüksük çorbası istendi

Somer Sivrioğlu Şefin yoğun iş programı dolayısı ile katılamadığı bu hafta da onun yerine Ömür Akkor Şef jüri üyesi olarak yerini aldı. Geçen hafta Yılmaz Öztürk Şef birikimi, donanımı ve vakarı ile izleyicilerden tam not aldı. Mehmet Çetinkaya, Danilo Zanna ve Ömür Şefin hem jüri hem sunuculuk yaptığı programın bu bölümünde 2019-2020 yılının gözde yarışmacılarından Sefa, Eray, Arem, Tanya, Berker, Ayyüce, Sedat, Celal, Esra, Berk, Ebru, Gülşah ve Duygu ilk turda yarışan isimler oldu.İlk etapta yarışmacılardan Adana yöresine ait yüksük çorbasını yapabilmeleri için 50 dakika verildi. Çift tadım yapan Berk’e jüri üyeleri bir fırsat daha vererek yeniden yemek yapma fırsatı verdi. İlk etap sonucunda en beğenilen yemekler Tanya, Esra, Ayyüce, Sefa, Eray, Berk ve Ebru’nun yaptığı yüksük çorbaları oldu.

Ana kadronun 6. ismi Sefa oldu

Yaratıcılık etabında ise tuz ve acı biber kullanarak bir tatlı yapmaları istendi. Süre bitiminde başarılı olan Esra, Tanya ve Sefa’dan önce Esra elendi.Finale kalan tabaklardan Sefa’nın tabağı daha çok beğenildi. Ve Sefa bu haftanın ana kadroya giren ilk toplamda ise 6. ismi olmayı başardı.

21-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar