'Melek Baykal' Yeni Dizi 'Yan Oda' ile Ekranlara Dönüyor

'Melek Baykal' Yeni Dizi 'Yan Oda' ile Ekranlara Dönüyor
Ünlü tiyatro oyuncusu 'Melek Baysal', Gülseren Budayıcıoğlu'nun güçlü hikayesi 'Yan Oda' ile uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor.

Ünlü Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden uyarlanan, OGM Pictures imzalı dizi 'Yan Oda'nın senaryosunu 'Kırmızı Oda', 'Yalı Çapkını' gibi adından sıkca söz ettiren güçlü dizilerin yazarlığını yapmış Mehmet Barış Günger'in yazdığı öğrenildi. Dizinin yönetmenliğini  'Masumlar apartmanı', 'Poyraz Karayel'  'Yaprak Dökümü', 'Suskunlar' gibi Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmış başarılı dizilerin yönetmenliğini yapmış Çağrı Vila Lostuvalı üstleniyor. Ünlü yönetmen Masumlar Apartmanı dizisindeki çalışmalarıyla 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde, Poyraz Karayel dizisindeki çalışmalarıyla 42. ve 43. Altın Kelebek Ödülleri‘nde En İyi Yönetmen ödülünü almıştır.

Dizide Ferhunde Hanımlar, (Nermin), Melek Apartmanı (Melek), Cennet Mahallesi (Pembe), Akasya Durağı (Melehat) ve Türk Malı (Berrin) gibi yayınlandığı dönemlere damga vuran dizilerde yer alan ünlü oyuncu Melek Baykal'ı, uzun bir aradan sonra 'Cevale' karakteri ile göreceğiz. Tiyatro kökenli usta oyuncu, Cennet mahallesindeki rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış, diziden sonra çok fazla teklif almış ve birçok televizyon dizisinde yer aldıktan sonra 2012-2015 yılları arasında Star TV' de kendi taşıyan kadın programını sunmuştur. 2020 yılında 'Dudugiller' isimli youtube kanalına içerik üretmiştir. Ünlü oyuncunun canlandıracağı karakter, kilo ve sağlık sorunlarıyla boğuşan, huysuz ve gizemli bir kadındır. Star TV'de yayınlanacak olan dizi, usta oyuncunun sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. 

Dizinin Konusu

 Dizi Cevale’nin sunucu kızı Verda’nın, programına katılan zengin iş adamı Fikret Alabey ile evlenmeye karar vermesiyle başlıyor. Bu evlilik, Cevale’nin ailesine sürekli sorun çıkaran bir kadın olmasından dolayı, herkesi zor durumda bırakıyor. Ancak Cevale’nin hayatı, bu evlilik sayesinde tamamen değişiyor. Cevale, kendini hiç beklemediği bir maceranın içinde buluyor. 

Dizinin Oyuncu Kadrosu

 Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olurken önce başrol isimlerinde karar verildi. Dizinin belli olan ilk oyuncusu genç yıldız Oktay Çubuk oldu. Ünlü oyuncu dizide Fikret Aladağın oğlu 'Taylan' karakterine hayat verecek. Dizinin diğer isimi ise 'Yasak Elma' dizisiyle 6 yıldır ekranlarda gördüğümüz şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam oldu. İsmi kararlaştırılan son isim Melek Baysal olurken cast çalışmaları son gaz devam ediyor.

23-11-2023
Yazar Hakkında
Melike Ekinci

Melike Ekinci

2001 yılında Gebze'de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Gebze'de tamamladı. Üniversite eğitimi için Malatya'da 1.5 yıl ikamet etti. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler