Mert Yazıcıoğlu'ndan “Tek Rakibim Kerem Bürsin” sözüne açıklama!

Mert Yazıcıoğlu'ndan “Tek Rakibim Kerem Bürsin” sözüne açıklama!
Kaslı vücuduyla poz veren Mert Yazıcıoğlu, kaslarıyla övünen Kerem Bürsin'e “Tek Rakibim Kerem Bürsin” şeklinde bir göndermede bulunmuştu Mert Yazıcıoğlu'ndan bugün açıklama geldi

Genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu geçen günlerde Kerem Bürsin’le ilgili paylaşım yapmıştı. Tek rakibim Kerem Bürsin, diyen Mert Yazıcıoğlu gelen tepkiler karşısında bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Kendisi gibi oyuncu olan ve yaptığı açıklamalarla gündemden hiç düşmeyen Kerem Bürsin'e göndermede bulunan yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu bu paylaşımı neden yaptığını açıkladı. Magazin severler Mert Yazıcıoğlu'nun Kerem Bürsin’le olan diyaloğunu ve yaptığı açıklamayı merak ediyor. Şimdi detaylar.

Mert Yazıcıoğlu'ndan “Tek Rakibim Kerem Bürsin” sözüne açıklama!

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin gerekse yapımlardaki performanı gerekse yaptığı açıklamalarla gündemden hiç düşmüyor. Türk oyuncularla Amerikalı oyuncuları kıyaslayarak bir kez daha gündem olan Kerem Bürsin'e genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu bir göndermede bulundu. Kaslı vücuduyla poz veren Mert Yazıcıoğlu, kaslarıyla övünen Kerem Bürsin'e “Tek Rakibim Kerem Bürsin” şeklinde bir göndermede bulunmuştu. Bugün konuyla ilgili Mert Yazıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Espri yaptım, diyen 29 yaşındaki Yazıcıoğlu hayranlarına şu açıklamayı yaptı: “ Sporu sağlık için yapıyorum. Şova dökmek değil de şaka yapayım dedim, millet gerçek sandı. Yeni projeye hazırlanıyorum. Onun yaptığım spor ile hiç alakası yok. Kullanabileceğim bir durum değil, boksör falan canlandırsam tamam ama bu kendi çapımda yaptığım spor sadece; Kerem kadar olamasak da... O adamı geçebilir misiniz yani!"

Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu evlilik hazırlığında olduğu Afra Saraçoğlu'nun kendisini kıskanıp usanmadığıyls ilgili soruyu da cevapladı: “Biz de öyle şeyler yok. Tabii ki bakıyorum ne yazıldığına ama takılmaz yani.”

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

1993 İstanbul doğumlu Yazıcıoğlu, bir arkadaşının oynadığı dizi setine gittiğinde, oyuncu olmaya karar verdi. Cast 33 ajansı ve Ümit Çırak ile çalışan Yazıcıoğlu, Dedemin İnsanları adlı filmle, oyunculuğa başladı. Karagül adlı dizide hayat verdiği “Baran Şamverdi” karakteriyle şöhreti yakalayan Yazıcıoğlu Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı diziyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı ve Aşk 101 dizilerinde boy gösteren oyuncu İyi Oyun adlı sinema filminde “Cenk” karakterini canlandırdı.

13-08-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar