Mesut Süre’den Yepyeni Talk Show: ‘Yalnızım Mesut Bey’ BluTv’de Başlıyor

Mesut Süre’den Yepyeni Talk Show: ‘Yalnızım Mesut Bey’ BluTv’de Başlıyor
Hem mizah dünyasında hem de talk show alanında kendine özgü ve öncü bir yol çizen Mesut Süre ile yeni bir format! Yalnızım Mesut Bey, Türkiye’nin yerli platformu BluTv’de başlıyor.

Mesut Süre’nin hazırladığı ‘Yalnızım Mesut Bey’ ile yalnızlar kendilerini tek başına hissetmeyecek ve kahkaha dolu anlar yaşayacak. 15 Ocak 2022 tarihi akşamı yayına başlayacak ‘Yalnızım Mesut Bey’, müzmin yalnızların terkediliş hikayelerinden, aldatılışlarına, karşılıksız aşklarından, flörte dahi varamamış açılma çabalarına kadar pek çok şeyi Mesut Süre’nin yer yer keskin ama her daim eğlenceli ve neşeli moderatörlüğü eşliğinde paylaştıkları bir talk show formatı olacak. Yalnızım Mesut Bey sadece BluTv’de yayınlanacak. İşte Yalnızım Mesut Bey programı ile ilgili detaylar…

‘Yalnızım Mesut Bey’ İzleyenlere Kahkaha Dolu Anlar Yaşatacak

Ünlü radyo programcısı ve Stan up sanatçısı Mesut Süre, yeni formatıyla izleyici karşısına geliyor. Yalnızım Mesut Bey, izleyicisine kahkaha dolu anlar yaşatacak. Önce Profilo Kültür Merkezi Batı Alternatif Sahne’de gösterisi yapılacak programın, BluTv’de kurgulanmış hali yayınlanacak.

Gösteriyi sahnede izleyecekler için;

Yer: Profilo Kültür Merkezi Batı Alternatif Sahne

Ücret: 1. Kategori - 101.75 TL 2. Kategori - 79.25 TL 3. Kategori - 68.00 TL

Biletler Nereden Alınır: Biletix’ten temin edebilirsiniz.

Mesut Süre’nin bir başka gösterisi olan ‘İlişki Testi’nin tam tersi bir format ile karşımıza çıkan, bu seferde ilişkisi ol(a)mayanların hikayelerine tanıklık edicez. Yalnızım Mesut Bey BluTv’de.

Sinema tarihinden kataloğuna eklediği çeşitli önemli eserlerin yanı sıra çok sayıda özel yapıma imza atan BluTv, 2022 yılında da zengin bir programla seyirciyle buluşuyor. BluTv 2022 programında dikkat çeken yapımlar arasında Mesut Süre’nin aşk ve ilişki konularında bir türlü mutluluğu yakalayamamış müzmin yalnızları odağına aldığı talk şov programı ‘Yalnızım Mesut Bey’de yer alıyor.

BluTV’nin açıklamasına göre üyeler 2021 yılında toplam 87 milyon saatlik içerik izlerken, en çok izlemeyi tercih ettikleri saat 22.00 gün ise Pazar oldu.

Platformda izleyiciler tarafından en çok izlenen 5 orijinal içerik arasında yılın son günlerinde yayına girmesine rağmen ‘BÖRÜ 2039’ listede yeri alırken; en çok izlenen 5 orijinal yapım sırasıyla ‘Yeşilçam’, ‘Sokağın Çocukları’, ‘BÖRÜ 2039’, ‘İlk ve Son’ ve ‘Saygı’ oldu.

Yabancı içeriklerde ise en çok izlenen ‘Game of Thrones’, ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Joker’, ‘Friends’ ve ‘Suicide Squad’ oldu.

Yerli dijital platformlardan BluTV, 2022’de yayınlayacağı özgün içerikleri duyurdu. Yeni başlayacak pek çok yapımının yanı sıra platformdaki çeşitli dizilerin yeni sezonları da 2022 yılı içerisinde BluTV kataloğundaki yerini alacak.

Mesut Süre Kimdir? Mesut Sürenin Boyu Kaç? Mesut Süre’nin Yaptığı İşler Nelerdir?

Doğum Tarihi: 23 Mart 1981
Nereli: Bursa
Boyu: 2.01 cm

23 Mart 1981 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa'da tamamlamıştır. Mesut Süre, Anadolu Üniversitesi İşletme İngilizce bölümünü kazandıktan sonra, önce okul radyosunda çalışmış daha sonra Eskişehir’de çeşitli mekanlarda kendi yazdığı metinlerle gösteriler yapmıştır. Radyo D’ de Hakan Gündüz ile çalışan Süre daha sonra Karma Türk Fm’ de Onur Yar ile çalışma fırsatı bulmuştur.

Ekim 2007’de Rock Fm’de ‘Sabah Problemi’ programını sunmuştur. Bu programdan birkaç ay sonra hafta içi her sabah 07.00 - 10.00 saatleri arasında yayınlanan ‘Rabarba’ programını hazırlayan ve sunan Mesut Süre, İstanbul’da çeşitli mekanlarda stand-up gösterileri yapmaktadır. Süre, aynı zamanda cuma akşamları 21.45'te, Bloomberg HD'de yayınlanan ‘Stand Up Comedy’ programında yer almıştır. Mesut Süre, İlker Gümüşoluk ve Mustafa Kemal Ayça ile ‘Piyasadan Büyük Alacağımız Var’ kitabını 24 Kasım 2012 tarihinde Destek Yayınevinden yayınlamıştır.

15-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar