Metin Hara ile Hilal Altınbilek evleniyor mu?

Metin Hara ile Hilal Altınbilek evleniyor mu?
Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek ile kişisel gelişim uzmanı Metin Hara arasındaki aşk evlilikle mi sonuçlanacak? Ünlü çiftten aşk dolu paylaşımlar geldi.

Kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile oyuncu Hilal Altınbilek aşkı yaklaşık bir yıldır devam ediyor. Gözlerden uzak bir ilişki yaşamayı tercih eden Metin Hara ve Hilal Altınbilek son günlerde baş başa tatil yapıyor. Metin Hara ile Hilal Altınbilek'in paylaştığı yeni fotoğraflar ise evlenecekleri iddiasını yeniden gündeme getirdi. Ünlü sanatçı Adriana Lima ile ilişkisiyle dünya magazin gündemine giren Metin Hara Lima'dan ayrıldıktan sonra Bir Zamanlar Çukurova'nın güzel oyuncusu Hilal Altınbilek'le aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin evleneceklerine dair haberler ise sık sık gündeme gelmeye başladı.

Metin Hara ile Hilal Altınbilek nikah masasına oturacak

Magazin gündemine bomba gibi düşen yeni iddialara göre Metin Hara ile Hilal Altınbilek evlilik kararı aldı. Ünlü çiften gelen aşk dolu tatil pozları da bu iddiaları güçlendiriyor. Metin Hara ile Hilal Altınbilek 2021 yılında başlayan aşklarını nikahla mı taçlandırıcak? Metin Hara ile Hilal Altınbilek çiftinden henüz evlilikle ilgili net bir açıklama gelmedi. Fakat ünlü ikilinin daha önce basın mensuplarına verdikleri röportajda ailelerinin tanıştığını söylemesi evlilik adımları olarak yorumlanmıştı. Gözlerden uzak mutlu bir birliktelik yaşayan Hilal Altınbilek ve Metin Hara'dan nikah haberleri bekleniyor. İddialara göre çift, bu yönde bir karar aldı.

Hilal Altınbilek ve Metin Hara birlikte tatile çıktı

Metin Hara ile Hilal Altınbilek köpeklerinin de olduğu tatil pozlarını paylaştı. Ünlü iki isim uzun süredir doya doya bir aşk yaşıyor. Atv'de yayınlanan ve uzun soluklu projelerden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oynayan Hilal Altınbilek sevilen oyunculardan biri. Hilal Altınbilek'le ilgili son günlerde 'estetik yaptırdı' haberleri de yapılmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan güzel oyuncu sadece dişlerinde ve burnunda estetik olduğunu ve bunu da yıllar önce yaptırdığını söylemişti. Hilal Altınbilek 10 yıl önceki görüntüleriyle kıyaslanmış ve estetik yaptırdı şeklinde yorumlara muhatap olmuştu. Kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile oyuncu Hilal Altınbilek arasındaki aşkın nikah masasına taşınıp taşınmayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak…

06-07-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar