Mucize Doktor Elif (Serenay Aktaş) Kimdir?

Mucize Doktor Elif (Serenay Aktaş) Kimdir?
ABD’de yayınlanan TheGood Doctor, tıbbi bir drama dizisi olarak ülkemizde yayına girdi. Mucize Doktor ismiyle yayınlanan diziye Elif karakteriyle dahil olan Serenay Aktaş kimdir

Her geçen gün ithal dizileri uyarlama artırıyor. Bu tip dizilerin sonuncusu Mucize Doktor Elif rolündeki Serenay Aktaş kimdir dedik ve bu yazıyı hazırladık. ABD’de 2 sezonda 36 bölüm olarak yayınlanan TheGood Doctor, bu sezon tıbbi bir drama dizisi olarak ülkemizde yayına girdi. Mucize Doktor ismiyle yayınlanan dizinin konusu ve oyuncu kadrosu, kimlerden oluşacak bir göz atalım.

Mucize Doktor Elif (Serenay Aktaş) Kimdir?

Bundan önce tıbbi drama dizisi olarak yayınlanan Doktorlar dizisi halen tekrar bölümleriyle izleniyor. Bu ilgiyi fark eden  Mf Yapım, senarist Pınar Bulut ve yönetmen Yusuf Pirhasan ile anlaşarak Mucize Doktor’u yayın hayatına soktu. 30 Eylül 2019 Pazartesi günü Fox TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Mucize Doktor dizisi, reytinglerde umduğunu yakaladı. Biz de sürekli araştırılan Mucize Doktor dizisindeki Elif karakterini başarıyla oynayan Serenay Aktaş’ı tanıtalım.

Serenay Aktaş’ı tanıyalım

Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Özge Özder ve Murat Aygen gibi ünlü isimlerin rol aldığı Mucize Doktor dizisine oyuncu takviyesi başladı. Başroldeki  Ali Vefa karakteri seneryo gereği yalnız kalmaya başlayınca kadın partner arayışına başlandı. Nazlı karakterine altenatif olarak Elif karakteri bundan böyle dizide olacak. Bu rol için de yıldızı parlayan Serenay Aktaş uygun görüldü.

1993 İstanbul doğumlu Serenay Aktaş, küçük yaşlarda futbola ilgi duydu. Zeytinbunuspor ve Antalyaspor altyapısında top koşturan Serenay Aktaş, 2014 yılında Survivor’a katıldı. Survivor macerasındaki başarısı onu Kanıt dizisinde rol almaya yöneltti. Sırasıyla Alemin Kralı, Umut Yolcuları, Türk Malı, Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl, Gülümse Yeter dizilerinde yapımlarda rol alan Serenay Aktaş, Meryem dizisindeki Burcu karakteriyle oyunculuğunu pekiştirdi.

Mucize Doktor Dizisi Konusu

Mucize Doktor dizisinde ise Otizm ve Savant Sendromu hastalığını taşıyan bir cerrahın duygu yüklü hikayesini izliyoruz. Genç cerrah kimsenin bilmediği Savat Sendromu denilen özel bir hastalığa yakalanmıştır. Bu arada Savant Sendromu hakkında bilgi verelim. Savant Sendromu genel zekâ düzeyi ortalamanın altında olmasına karşın bazı alanlarda çok üst düzey bilgi sahibi olan insan demek. İnsanlarla iletişim kurmakta zorlanan Ali ismindeki doktor, hastalığını öğrendikten sonra kimsenin kendisinden şüphelenmemesi için senaryolar üretir. Mesela iş arkadaşlarına değişik hediyeler verir. Bir gün Ali Vefa, değer verdiği Nazlı’nın konuşmalarını duyunca şok olur ve kendini yalnız hissetmeye başlar. Bunu fark eden başhekim Adil Bey, Ali Vefa ile gerektiği ölçüde ilgilenebilmesi için Elif’i devreye sokar. Canlitv olarak Elif karakterini oynayacak olan Serenay Aktaş’a yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

30-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar