Müge Anlı karantina günlerinde bakın nasıl kilo vermiş!

Müge Anlı karantina günlerinde bakın nasıl kilo vermiş!
Hukukçu yönünü konuşturduğu 'Tatlı Sert' ile gündüz kuşağına damga vuran Müge Anlı karantina günlerinde bakın nasıl kilo vermiş.

Hukukçu yönünü konuşturduğu 'Tatlı Sert' ile gündüz kuşağına damga vuran Müge Anlı karantina günlerinde bakın nasıl kilo vermiş. Bağlandığı bir programda karantinada neler yaptığını anlatan ünlü sunucu karantina günlerinde herkesin aksine çok zayıflamış. Şimdi hayranları bir deri bir kemik kalan Müge Anlı’nın kaç kilo verdiğini merak ediyor. İşte detaylar

Müge Anlı karantina günlerinde bakın nasıl kilo vermiş!

'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına verdiği röportajla gündeme gelen Anlı, karantina günlerinde neler yaptığını ve sonraki süreçte neler yapacağını tüm samimiyetle paylaştı. Dünya üzerinde binlerce insanın dünyasını değiştiren milyarlarcasını evde karantinaya hapseden Korona virüs salgınından etkilenen Müge Anlı, karantina günlerinde evden çıkmıyor. Programı yayından kaldırıldığı için evinde karantina altında olan ünlü sunucu bir ilki gerçekleştirdi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına röportaj verdi ve hakkında merak edilenleri içtenlikle yanıtladı.

Yıllardır Kimseye Röportaj Vermiyordu!

Küresel salgın sebebiyle ailesiyle evde karantina altında olan ünlü sunucu Müge Anlı bir ilki gerçekleştirdi ve röportaj verdi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına bağlanarak kendisi hakkında merak edilenlere bütün içtenliğiyle cevap verdi. Ünlü sunucu herkesin kilo aldığı bu süreçte hijyen takıntısı nedeniyle yer silmekten 9 kilo verdiğini söyledi. Uzun süredir ATV ekranlarında kendi adıyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı, korona virüs sürecini kızı ve annesiyle birlikte evinde karantinada geçiriyor. Kendisine yöneltilen soruları evinin salonunda çektiği video ile cevaplayan ünlü sunucu temizlik yapıp yapmadığı sorusuna ise şu karşılığı verdi. “Temizlik yapıyorum tabi. Ben annem temizlik yapmasın diye yapıyorum. Evde herkesin bir iş bölümü var. Annem yemekleri yapıyor, ben de genelde yerleri siliyorum.” Yer silme işini severek yaptığını belirten Müge Anlı, paspasla değil eliyle yerleri sildiğini ve böylesine güzel bir spor yaptığı için tam 9 kilo verdiğini söyledi.

Ev işi çok nankörmüş!

Hayatı boyunca ev işi yapanlara saygı duyan Müge Anlı karantina günlerinde ev hanımlarına daha büyük saygı duyduğunu dile getirdi. Ev işinin çok nankör olduğunu, yemek yaptığında hemen bittiğini, temizlik yaptığında ise sanki hiç temizlenmemiş gibi evin hemen kirlendiğini söyleyen ünlü sunucu televizyon programında bile bu kadar yorulmuyormuş. Üç arkadaşıyla birlikte şu sıralar yeni bir komedi filmi senaryosu hazırladığını ve salgın bittikten sonra çekimlere başlanacağının müjdesini veren Müge Anlı’ya canlıtv olarak ev işlerinde kolaylıklar diliyoruz.

03-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar