Nagehan Alçı ve Ersan Şen Canlı yayında Kavga Etti! Program Yarıda Kaldı!

Nagehan Alçı ve Ersan Şen Canlı yayında Kavga Etti! Program Yarıda Kaldı!
Habertürk Tv'de yayınlanan Enine Boyuna programı konukları Gazeteci Nagehan alçı ve Hukukçu Ersan şen arasındaki tartışma programa damga vurdu. İşte detaylar!

Televizyonlarda zaman zaman program konukları arasında ya da sunucuyla konuklar arasında söz atışmaları olur ve bu durum ara sıra da çığırından çıkar ve ne yazık ki seyircilerin karşısında taraflar birbirine yüklenir ve tartışırlar. Ekran başındaki seyircileri umursamadan birbirlerine hakarete varan ifadeler kullanırlar ve yayın sonunda istenmeyen bir şekilde zoraki olarak biter. İşte dün akşam da böyle bir durum yaşandı.

Habertürk Tv’de yayınlanan ve sunuculuğunu Hülya Hökenek’in üstlendiği Enine Boyuna programı Türkiye gündemini değerlendiren ve programa aldığı konuklarla sorunlara farklı bakış açılarıyla çözüm arayan bir program. Dün akşam yayınlanan program bu sefer de Suriye’de kurulması planlanan güvenli bölge ve Türkiye’de bulunan Suriyeli göçmenler konu başlıklarıyla seyirci karşısına çıktı. Program konukları arasında Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Gazeteci Nagihan Alçı gibi isimlerin yer aldığı program normal seyrinde devam ederken bir anda sertleşmeye başladı. İşte detaylar!

Enine Boyuna Programında Sert Sözler Havalarda Uçuştu!

Habertürk Tv’de yayınlanan Enine Boyuna programı seyreden seyirciler dün akşam sert sözlere ve kavgalara şahit oldu. Program Suriye’de kurulması planlanan Güvenli Bölge konusu tartışılırken bir anda konuklardan Gazeteci Nagehan Alçı ve Ceza Hukukçusu Ersan şen arasındaki tartışmaya döndü. Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’in Suriye’de güvenli bölge oluşturulduktan sonra Suriyelilerin anında gönderilmesi gerektiğini söylemesi üzerine Habertürk yazarı gazeteci Nagehan Alçı araya girdi. Bu sırada Ersan şen Nagehan Alçı’ya “boş konuşuyorsunuz” dedi. Bu ifadelerin ardından Nagehan alçı oldukça sinirlendi ve ikili arasında tartışma iyice şiddetlendi.

Acil Olarak Bir Reklam!

Programda tansiyonun yükselmesi ve tartışmanın iyice şiddetlenmesiyle bir anda ayağa kalkan Ersan şen “gideyim mi” diye sordu. Bunun üzerine Nagehan Alçı “ben bu terbiyesizliğe katlanmak istemiyorum” ifadelerini kullandı. Tartışmayı bir türlü sakinleştiremeyen ve noktalayamayan sunucu Hülya Hökenek sık sık iki tarafa da “Ersan bey konuşurken kişileştirmeden konuşun. Birbirinizi dinleyin ve sağlıklı konuşalım ki birbirimizi anlayalım” ifadelerini kullandı. Buna rağmen Ersan şen ve nagehan alçı arasındaki tansiyon düşmedi ve hatta daha da artı. Programın ikili arasındaki söz düellosuna dönüşmesi ve sözlerin sertleşmesi üzerine Sunucu Hülya Hökenek rejiden “acil olarak bir reklam rica ediyorum yönetmenimden” diyerek yayını kesmek zorunda kaldı.

28-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar