Nerdesin Birader dizisinden kötü haber!

Nerdesin Birader dizisinden kötü haber!
ATV'nin yeni sezonda yayınlanması beklenen Nerdesin Birader dizisinden kötü haber geldi. Nerdesin Birader dizisinden gelen bu haber herkesi şoke etti. Başrollerinde Timur Acar'ın yer aldığı diziden gelen o haber...

Kış sezonu dizilerine veda eden kanallar yaz sezonu için harekete geçti. Başrollerini Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız'ın paylaşacağı dizi Nerdesin Birader büyük bir merakla bekleniyordu. Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız'ın yanı sıra dizide yer alan tanıdık isimler ise Hakan Bilgin'le Deniz Can Aktaş oldu. Nerdesin Birader'in yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, yapımcılığını da Filmevi yapıyor. İzleyici üzerinde büyük merak uyandıran bu dizi bakalım reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşecek? Nerdesin Birader dizisi ne zaman başlayacak?

NERDESİN BİRADER YAYINLANACAK MI?

Ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak'ın diziyi bıraktığı haberleri ortalığı karıştırdı. Daha geçtiğimiz günlerde başrol oyuncularından Timur Acar Hint kıyafetleri içinde çekimden görüntüler paylaşmıştı. Bu son yaşanan olaylar diziyi heyecanla bekleyenleri derinden etkiledi. Medyatava'nın haberine göre, geçen yıl 'Oyunbozan'ın yönetmenliğini yapan Kabakuşak'ınkanalın ve yayın tarihinin belirsizliği yüzünden bu kararı aldığı öğrenildi. Daha önce ise dizinin yaz sonunda ATV'de ekrana geleceği bilgisi paylaşılmıştı. Bakalım dizi yayına girecek mi? Nerdesin Birader'in başlayacak olan bölümlerini ATV Canlı İzle adresindende canlı olarak  izleyebilirsiniz.

04-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar