O Ses Türkiye büyük ödülü nedir?

O Ses Türkiye büyük ödülü nedir?
O Ses Türkiye büyük ödülü nedir? O Ses Türkiye 2020 kazananı hangi ödülün sahibi olacak? Geçtiğimiz sezonların birincileri ne kazandı? İşte detaylar!

O Ses Türkiye büyük ödülü nedir? Türk televizyon ekranlarının en çok izlenen ses yarışma programı O Ses Türkiye bir sezonu daha geride bırakıyor. Acun Medya tarafından tv8 ekranlarına hazırlanan programın finaline sayılı günler kala izleyici büyük ödülü merak ediyor ve konuyla ilgili aramalar yapıyor. Acun Ilıcalı’nın sunumu, Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan’ın koçluk yaptığı O Ses Türkiye 2020’nin birincisi ne kazanacak?

O Ses Türkiye 2020 büyük ödülü nedir?

Başarılı, bir o kadar da eğlenceli bir sezonu geride bırakan tv8’in ses yarışma programı O Ses Türkiye finaline sayılı günler kaldı. Birbirinden başarılı yarışmacıların finale gelebilmek için kıyasıya mücadele ettiği programın büyük ödülü de belli oldu.

Geçtiğimiz sezon yarışmayı birinci tamamlayan Ferhat Üngür 500 bin TL para ve hibrit araç ödülünün sahibi olmuştu. Bu sezonda yarışmacı birinci tamamlayan yarışmacıya 500 bin TL para ödülü verilecek. Arabanın verilip verilmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz sezonlarda O Ses Türkiye’yi kimler kazandı? Hangi ödüllerin sahibi oldular?

Acun Ilıcalı tarafından Show TV'ye uyarlanan O Ses Türkiye ilk bölümüyle 10 Ekim 2011 tarihinde Show TV'de yayınlanmıştı. 2013-14 sezonunda Star TV'de yayınlanan program, 2014 yılından bu zamana tv8 ekranlarında yayınlanmaya her yıl yeni yeni seslerin keşfedilmesine olanak sağlıyor.

Gelin hep birlikte tam 9 sezondur ekranlardaki varlığını başarıyla sürdüren yarışmayı hangi yarışmacıların kazandıklarına ve hangi ödüllerin sahibi olduklarına göz atalım.

Yarışmanın 1. sezonunda yarışmayı kazanan isim Oğuz Berkay Fidan olmuştu. Murat Boz’un takımında yer alan Oğuz Berkay Fidan’a sıfır kilometre otomobil hediye edilmişti.

Yarışmanın 2. sezonunda yarışmayı kazanan isim Mustafa Bozkurt olmuştu. Mustafa Sandal’ın takımında yer alan Mustafa Bozkurt ’a sıfır kilometre otomobil ve bir albüm hediye edilmişti.

Yarışmanın 3. sezonunda yarışmayı kazanan isim Hasan Doğru olmuştu. Gökhan Özoğuz’un takımında yer alan Hasan Doğru’a sıfır kilometre otomobil ve bir albüm hediye edilmişti.

Yarışmanın 4. sezonunda yarışmayı kazanan isim Elnur Huseynov olmuştu. Ebru Gündeş’in takımında yer alan Elnur Huseynov’a sıfır kilometre otomobil ve bir albüm hediye edilmişti.

Yarışmanın 5. sezonunda yarışmayı kazanan isim Emre Sertkaya olmuştu. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz’un takımında yer alan Emre Sertkaya’ya single, bir  de televizyon ödülü verilmişti.

Yarışmanın 6. sezonunda yarışmayı kazanan isim Dodan Özer olmuştu. Hadise’nin  takımında yer alan Dodan Özer’ya single, bir de araba ödülü verilmişti.

05-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler