Onları ölüm bile ayıramadı

Onları ölüm bile ayıramadı
Nazif Arda;Başta çocukları Göksu ve Mehmet olmak üzere tüm ailesinin, hastalığı boyunca her an yanında olan Sevgili Ayzin’in ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.Işıklar içinde uyusun

Türk televizyonlarının en sevilen sunucularından Erkan Yolaç’ın vefatının ardından 2 hafta sonra canı gibi sevdiği eşi Asuman Yolaç’ da hayata veda etti. Akciğer kanserinden uzun süredir tedavi gören eski Türkiye Güzeli Asuman Yolaç eşinin ardından kanserin metastaz yapması nedeni ile kurtarılamayarak vefat etti. Eşinin ardından paylaştığı sosyal medya mesajı ile sevenlerini bilgilendiren Asuman Yolaç 4 Haziran’da Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’ndeki öğle namazından sonra cenaze törenin ardından sonsuzluğa uğurlanacak.

Eşinin ayrılığına dayanamadı

Türk televizyonlarının sevilen efsane sunucusu Erkan Yolaç 14 gün önce yaşama gözlerini yummuştu. Bu sefer acı haber eşi Asuman Yolaç’tan geldi. Hayatları boyunca birbirlerinden bir an bile olsa ayrılmayan çifti ölümde ayıramadı. Bir süredir kanser tedavisi gören Asuman Yolaç çok sevdiği eşi Erkan Yolaç’tan 2 hafta sonra hayata veda etti. Acılı haberi Nazif Arda “Sevgili Arkadaşımız, dostumuz Asuman Tuğberk Yolaç , 48 yıllık eşi Erkan Yolaç’ tan daha fazla ayrı kalamadı.. Bugün kaybettik. Başta çocukları Göksu ve Mehmet olmak üzere tüm ailesinin, hastalığı boyunca her an yanında olan Sevgili Ayzin’in ve tüm sevenlerinin başı sağolsun..Işıklar içinde uyusun, kendi gibi ruhu da güzel olan Arkadaşımız..” şeklinde sosyal medya sayfasından paylaştı.

En güzel günler ve en güzel geceler sizin olsun

Eşinin vefatının ardından Asuman Yolaç yayınladığı sosyal medya mesajında "Başhekim Prof. Dr. Ufuk Topuz, Dr. Filiz Gösterişli ve Dr. Emir Tavşanlı ile başlayıp tüm doktorlardan, hemşirelere, hasta bakıcılara kadar tüm Acıbadem Taksim Hastanesi personeline sonsuz teşekkür ederiz. Erkan, sadece bizim ailemiz değildi, milyonların hayatına renk kattı. Biz de onu eşsiz enerjisiyle sizlerle anıyoruz. En güzel günler, en güzel geceler sizin olsun. Allah’a ısmarladık" diyerek veda etmişti.

Asuman Yolaç kimdir?

30 Kasım 1951 de İzmir’de dünyaya gözlerini açan Asuman Tuğberk 1970 yılında Türkiye güzellik kraliçesi seçildi. Bu yarışmanın ardından modellik, mankenlik yaptıktan sonra kariyerine modacı olarak devam etti. 1976 yılında evlendiği ünlü sunucu Erkan Yolaç ile evliliğinden Mehmet ve Göksu isimli evlatları dünyaya geldi. Evlilik sonrası çift Yolaç AS’yi kurdular. Aynı zamanda uzun yıllar Erkan Yolaç Show’un yapımcılığını yaptı. 

03-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar