Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix'te

Organize İşler Sazan Sarmalı Netflix'te
Vizyondaki ikinci haftasını geçiren Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler Sazan Sarmalı sürpriz bir şekilde Netflix'e eklendi.

Bugün akşam saatlerinde Netflix'e girenler ilginç bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Organize İşler Sazan Sarmalı, Netflix'e eklenmişti.

ORGANİZE İŞLER SAZAN SARMALI NETFLIX'TE

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral, Okan Çabalar, Güven Kıraç ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimleri gördüğümüz Organize İşler'in devam filmi Organize İşler Sazan Sarmalı, Mars Grup ile yaşanan krizin ardından 1 Şubat'ta gecikmeli olarak vizyona girmişti. Organize İşler Sazan Sarmalı daha önce görülmemiş bir şekilde henüz vizyondayken Netflix Türkiye'nin film arşivine eklendi. Yani bugünden itibaren Organize İşler Sazan Sarmalı filmini Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

MARS GRUP'A GÖZDAĞI MI?

Geçtiğimiz aylarda Mars Grup ve birçok yapımcı arasında bir gerilim yaşanmıştı. Bilete zorla promosyon olarak patlamış mısır parasını da ekleyen Mars Grup, yapımcılarla sadece bilet parasını paylaşmıştı. Bu yüzden Yılmaz Erdoğan dahil neredeyse tüm film yapımcıları Mars Grup'a karşı cephe aldı. Yapımcıların girişimiyle sinemalarda bilet fiyatına herhangi bir promosyon ücreti eklenmesini yasaklayan bir maddeyi de içeren bir yasa tasarısı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden geçti. Böylece kriz sona erdi ve kriz nedeniyle vizyon tarihi geciktirilen Organize İşler Sazan Sarmalı, 1 Şubat tarihinde vizyona girdi. 

Ancak film daha vizyondaki ikinci haftasını geçirirken Netflix Türkiye'nin film arşivine eklendi. Daha önce pek çok Türk filmini Netflix'te gördük belki ancak bir film henüz vizyondan kalkmamışken Netflix'e ilk kez ekleniyor. Bu durumun patlamış mısır krizinden sonra yaşanması ise Yılmaz Erdoğan'ın Mars Grup'a gözdağı verdiği şeklinde yorumlanmaya oldukça açık. 

NASIL NETFLİX ABONESİ OLUNUR?

Netflix, 2016 yılından bu yana Türkiye'ye erişime açık. Netflix'te 3 tip abonelik türü mevcut. Bu abonelikler Temel, Standart ve Özel şeklinde adlandırılmış. Netflix, kullanıcılarına 1 aylık bedava deneme üyeliği imkanı sunuyor. Deneme sürümü sona erince isterseniz aşağıdaki fiyatladırmalarla aboneliğinizi sürdürebiliyorsunuz. 

Temel abonelikte HD seçeneği yer almıyor, sadece SD yani düşük kalitede izleme seçeneği mevcut ve aynı anda 1 kişi içerikleri izleyebiliyor. Temel aboneliğin fiyatı 17.99 TL.

Standart abonelikte filmleri, dizileri ve belgeselleri HD olarak izleme imkanına sahipsiniz. Ayrıca aynı anda 2 kişi içerikleri izleyebiliyor. Standart aboneliğin fiyatı 27.99 TL.

Özel abonelik sahipleri ise Ultra HD görüntü kalitesinde izleme imkanına sahip ve tam 4 kişi aynı anda Netflix içeriklerini izleyebiliyor. Özel aboneliğin fiyatı 39.99 TL.

15-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar