Oyuncu Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!

Oyuncu Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!
Kanal D'nin efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen şaşırtıcı itiraf. Güzel oyuncu Nihal ile ilgilili neler söyledi? Ayrıntılar haberimizde.

Türk dizi tarihinin en önemli dizilerinden biri kabul edilen Aşk-ı Memnu Kanal D’nin en başarılı dizilerindendi. Kısa süre önce yönetmen - oyuncu Ali Atay ile dünya evine giren Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i Hazal Kaya’dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı. Anne olmaya hazırlanan güzel oyuncunun itirafı çok konuşulacak.

Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler

Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programı sunuculuğunu Zeynep Yılmaz’ın yaptığı Youtube Kanalı. Son zamanlarda bu kanalın ismini hayli duyuyoruz. Dijital ve internet yayıncılığının emekleme dönemini aştığını gösteren özel bir program. Bu programa katılan Hazal Kaya yıllar önce görev aldığı Aşk-ı Memnu dizisi ile ilgi şaşırtan bir itirafta bulundu.

En son Fox Tv’nin Bizim Hikaye dizisinde izlediğimiz Hazal Kaya sadece yayınlandığı dönemde değil tekrarlarıyla bile dizi tarihimize damga vuran ve sanatçının kariyerinde büyük bir etkisi olan Aşk-ı Memnu hakkında konuştu. Hazal Kaya, canlandırdığı Nihal karakterini hiç sevemediğini belirtti.

Aşk-ı Memnu’ya büyü yapmışlar!

Samimi geçen sohbette Aşk-ı Memnu’nun tekrar yayınlanan bölümlerini kendisinin de izlediğini söyledi. “Bu diziye büyü mü yapılmış, ne yapılmış bilmiyorum. Evet, büyülü bence hatta efsunlu bir iş. Bir sabah Selçuk abiyle (Yöntem) birbirimize fotoğraf çekerek attık. Çünkü televizyonda Aşk-ı Memnu var, ikimizde tutulmuşuz evden çıkamıyoruz. Dizide 79 bölümde hiçbir şey olmamış. Çok minimal şeyler olmuş. Alt kat üst kat gel git,” dedi. Zeynep Yılmaz’ın “Diziye başlamadan önce böyle bir başarı bekliyor muydun?” sorusuna ise Kaya’nın cevabı ilginç oldu. “Selçuk Yöntem ile oynayacağım diye elim ayağıma dolaşıyordu. On yedi yaşındaydım ve on sekizime dizide bastım. Diziye başlarken böyle infial yaratacağını da düşünmemiştim." Dedi

Nihal’i hiç sevemedim!

Zeynep Yılmaz’ın, “Her ne kadar Bihter’ci olsam da senden daha iyi bir Nihal düşünemiyorum ve Nihal’i sevemedim, hatta Nihal’den nefret diyorum.” Demesiyle Hazal Kaya bu zamana kadar açıklamadığı bir duygusundan bahsetti. Nihal karakterini kendisinin de hiç sevmediğini itiraf etti. Güzel Oyuncu, Halit Ziya Uşaklıgil’in romanını çok dikkatli okuduğunu oradaki Nihal’in kültürlü ve bilgili bir genç kız olmasına rağmen dizideki Nihal’in hiç de öyle biri olmadığını söyledi.

03-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler