Oyuncu Pınar Deniz'in ailesinden 10 kişi koronavirüse yakalandı!

Oyuncu Pınar Deniz'in ailesinden 10 kişi koronavirüse yakalandı!
Ünlü oyuncu Pınar Deniz'in koronavirüs salgınına karşı mücadelesi oldukça zorlu. Anneannesini koronavirüsten kaybeden Deniz'in ailesinden 10 kişi aynı hastalıkla mücadele ediyor.

Koronavirüs salgını yayıldıkça hastalığa yakalananlar ve vefat edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Sık sık ünlü isimlerden de koronavirüs vakaları ile ilgili haberler geliyor. Oyuncu Pınar Deniz ise bugünleri en ağır şekilde geçiren ünlülerden. Ünlü oyuncunun anneannesi geçen hafta koronavirüs sebebiyle vefat etti. Deniz'in ailesinden birçok kişi ise şuan koronavirüs salgınıyla mücadele ediyor. Deniz salgın hakkında herkese uyarılarda bulunurken 83 yaşındaki babaannesinin ise hastalığını atlattığını belirtti. Salgının herkeste farklı etkilerde bulunduğunu söyleyen Deniz, "Hepimiz taşıyıcı olabiliriz" dedi.

Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

Kanal D'de bir dönem yayınlana Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteriyle tanınan Pınar Deniz, koronavirüsün çok yakın akrabalarına bulaşması sebebiyle hastalıkla ilgili tüm detaylara hakim. Takipçileri tarafından konu hakkında sürekli sorular sorulduğunu belirten Deniz, intagram hesabından uzunca bir açıklama yaparak yaşdıklarını anlattı. Deniz, "Öncelikle sakin olmak gerekiyor, bilinmezlik çok korkunç, Sevdiklerinize dokunamamak, yanlarında olamamak daha da korkunç bir his biliyorum. Bu gerçeği ağır bir şekilde yaşadım. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor. Sonra kendinizi her şeye şükrederken buluyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Bilinmezlik çok korkunç!

Ailesinden 10 kişinin salgına yakalandığını söyleyen Pınar Deniz, hepsinde farklı belirtilerin görüldüğünü karantina döneminde bazı akrabalarının hastalığı ağır bazılarının ise daha rahat geçirdiğini belirtti. Bilinmezliğin korkunç olduğunu söyleyen Deniz, anneannesinin vefat ettiğini ve diğer aile üyelerinin sağlıklı bir şekilde karantinadan çıkarak eve geldiklerini açıkladı. Evde kalmanın önemine dikkat çeken Deniz, "Evde sıkılma lüksümüz olduğu için şükretdin. Zor bir süreçten geçiyoruz" dedi ve  kendisininden yaşananlardan dersler çıkardığını belirtti.

Güzel günler gelecek

Sağlık çalışanlarıyla, hastalar ve onların yakınlarının yaşadıklarını düşünerek empati kurulması gerektiğini belirten Pınar Deniz, geleceğe dair umutlu olduğunu söyledi. Güzel günler gelecek diyen Deniz, mesajını "Güneşli günler görmek ümidiyle. Sağlıcakla kalın" ifadeleriyle sonlandırdı. Pınar Deniz ailesinin başından geçenleri samimi bir dille anlattı ve takipçilerine bilgilendirici ve uyarıcı mesajlar verdi. Yaşana koronavirüs salgını sebebiyle dünyada ve Türkiye'de yüzlerce kişi vefat etti.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar