Pazartesi dizileri neler? Pazartesi yayın akışı

Pazartesi dizileri neler? Pazartesi yayın akışı
Bu sayfa üzerinden pazartesi dizilerini ve haftalık dizi programını öğrenebilir. Hangi dizinin hangi bölümü hangi kanalda hangi saatte yayınlanacağını kontrol edebilirsiniz.

Pazartesi günü ekrana gelen diziler merak ediliyor ve araştırılıyor. Yeni sezonda neredeyse tüm kanalların yayın akışı  listelerinde büyük değişikliklere gidildi. Bazı diziler final yaparak ekranlara veda ederken bazıları ise yeni sezon biletini alabilmek üzere ekran macerasına başladı. Haftanın en iddialı dizilerinin ekrana geldiği Pazartesi günü hangi diziler ekrana geliyor? Pazartesi dizileri neler?

18 MART PAZARTESİ 2024 PAZARTESİ DİZİLERİ

KANALDİZİ ADIBÖLÜMSAATBÖLÜM BİLGİSİ
NOWKIZIL GONCALAR1120:00YENİ BÖLÜM
TRT 1SELAHADDİN EYYUBİ1720:00YENİ BÖLÜM
STAR TVÖMER4820:00YENİ BÖLÜM

PAZARTESİ GÜNÜ YAYINLANAN DİZİ KONULARI

PAZARTESİ GÜNÜ YAYINLANAN VE FİNAL YAPAN DİZİLER

YASAK ELMA KONUSU

Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca hayallerine uygun olarak tamamen değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Bu sırada Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Son derece kibirli ve ukala bir kişiliğe sahip olan Alihan Taşdemir, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda aralarında engel olamadıkları bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

KAHRAMAN BABAM

Dizi itfaiyecilerin hayatını, yangınlara nasıl müdahale ettiklerini, başkalarının hayatları için kendi hayatlarını nasıl tehlikeye attıklarının hikayesini anlatıyor. Aynı zamanda dizi itfaiyecilerin özel hayatlarına da değinerek neler yaşadıklarını aşklarını ve acılarını dile getiriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Ebrar Alya Demirbilek gibi ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor.

AŞKIN TARİFİ

Fırat karakteri kendi halinde bir kebapçıdır. Fırat kaderiyle oynayan Doktor Aşk’a dersini vermek için çıktığı yolda kendini bir Fransız restoranında bulur. Zaten Fransız mutfağına yabancı olmayan şef Fırat mutfağa yeniden kavuşmuştur. Fırat’ın hayatını değiştirecek gelişme ise Restoran’ın güzeller güzeli sahibi Naz Soyluer’dir. Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Naz ile Fırat’ın aşkı ise  tarifsiz bir aşka dönüşür. Yemek sihirbazı Fırat Aşkın Tarifi’nin olmadığını anlayacaktır.

ÜÇ KURUŞ KONUSU

Çukur’un final bölümünde adı anılan ve sezonun merakla beklenilen dizisinin ana hikayesi yine bir mafya ve polis ekseninde sürecek. Dizi polis ile mafyanın bitmeyen savaşını anlatacak. Seri katil İrfan’ın işlediği cinayetlerin ardından maktullerin üzerine attığı üç kuruş’tan esinlenilerek isimlendirilen dizi polis ile mafya arasındaki amansız mücadeleyi ve karakterlerin kendilerine has hikayelerini ele alacak.KALP YARASI

Birçok diziye yön veren kıdemli isim Tomris Giritlioğlu’nun hikâyesinden ekrana uyarlanan Kalp Yarası’nın ilk tanıtımında öykünün dört kahramanını canlandıran Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel yer aldı. Gerek mekân tercihleri gerekse genç yıldızlar ve usta oyuncuları harmanlayan cast çalışmalarıyla Kalp Yarası sezona iddialı hazırlanıyor. Süreç Film’in yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban’ın yaptığı Kalp Yarası’nı Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad üçlüsü kaleme alıyor.

18-03-2024
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar