Pazartesi dizileri neler? Pazartesi yayın akışı

Pazartesi dizileri neler? Pazartesi yayın akışı
Bu sayfa üzerinden pazartesi dizilerini ve haftalık dizi programını öğrenebilir. Hangi dizinin hangi bölümü hangi kanalda hangi saatte yayınlanacağını kontrol edebilirsiniz.

Pazartesi günü ekrana gelen diziler merak ediliyor ve araştırılıyor. Yeni sezonda neredeyse tüm kanalların yayın akışı  listelerinde büyük değişikliklere gidildi. Bazı diziler final yaparak ekranlara veda ederken bazıları ise yeni sezon biletini alabilmek üzere ekran macerasına başladı. Haftanın en iddialı dizilerinin ekrana geldiği Pazartesi günü hangi diziler ekrana geliyor? Pazartesi dizileri neler?

25 MART PAZARTESİ 2024 PAZARTESİ DİZİLERİ

KANALDİZİ ADIBÖLÜMSAATBÖLÜM BİLGİSİ
NOWKIZIL GONCALAR1220:00YENİ BÖLÜM
TRT 1SELAHADDİN EYYUBİ1820:00YENİ BÖLÜM
STAR TVÖMER4920:00YENİ BÖLÜM
ATVYABAN ÇİÇEKLERİ120:00YENİ BÖLÜM / YENİ DİZİ

PAZARTESİ GÜNÜ YAYINLANAN DİZİ KONULARI

NOW / KIZIL GONCALAR / 20:00
Doğu Anadolu’dan İstanbul’a gelerek yaşadıkları zorluklara göğüs germeye çalışan bir annenin zorluklarla ve mücadelelerle dolu hayatını anlatılıyor.

TRT 1 / SELEHADDİN EYYUBİ / 20:00
Dizi bir döneme damgasını vuran ve aynı zamanda Kudüs Fatihi olarak da bilinen ünlü komutan Selahaddin Eyyubi’nin hayatını anlatıyor. Dizide Selahaddin Eyyubi’nin 88 yıllık Haçlı işgalini sonlandırarak Kudüs’ü yeniden Müslümanlara kazandırması, devrinde yaşanılan siyasi, iktisadi ve dini olaylar ve özellikle Mısır, Suriye ve Irak coğrafyalarında yaşanılan askeri olaylar anlatılacak. 

STAR TV / ÖMER / 20:00
OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix Dizisi Shitsel’den uyarlanan Ömer dizisinde bir müezzin olan Ömer’in kendisinden yaşça büyük ve çocuğu olan Gamze’ye âşık olması ve akabinde yaşanan gelişmeler konu alınıyor.

ATV / YABAN ÇİÇEKLERİ / 20:00
“Kılıç ve Ela'nın hikayesi henüz iki küçük çocukken başladı... Aşk uzun bir yolculuktu onlar için. Ama geriye, ta geriye... Bazı hikayeler yarım kalıyor, söyleyecek sözü kalmadığından değil, eksik satırları, eksik fotoğrafları tamamlanmayı beklediğinden." Yarımdı. Bu masum kalpler artık bu hayat dolu aşk hikâyesini aynı heyecanla yeniden yazabilecek mi?

18-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar