Pop Star’ın Ünlü Şarkıcısı 2. Kez Anne Oldu

Pop Star’ın Ünlü Şarkıcısı 2. Kez Anne Oldu
2003 – 2004 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Pop Star yarışmasında güçlü sesiyle dikkatleri çeken Aydan Kaya ikinci kez anne oldu.

Bir döneme damgasını vuran yarışma programları ve o yarışma programlarına katılanlar bugünlerde hiç hatırlanmıyor ya da o günkü popülerliklerini sürdüremedikleri için gündemde çok fazla yer almıyorlar. Zaman zaman magazin basını tarafından hatırlanan bu isimler popüler oldukları zamandan çok farklı bir hayat yaşıyorlar. Kanal D ekranlarında 2003 – 2004 yıllarında yayınlanan ve seyircinin heyecan ve merakla izlediği, reytinglerde rekorlar kıran yarışma programı Popstar artık çok gerilerde kaldı. Bir döneme ciddi bir şekilde damgasını vuran yarışma programı yapımcılar ve kanallar tarafından bugünlerde tamamen unutuldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Popstar yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan ve zamanında oldukça popüler olan şarkıcı Aydan Kaya geçtiğimiz gün ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Yarışmanın ardından şarkıcılık yapmaya başlayan Aydan Kaya 2020 yılında Teoman şafak ile dünya evine girmişti. Çiftin ilk çocuklarının ardından ikinci çocukları da dünyaya geldi.

İkinci Kez Anne Oldu

Popstar yarışmalarıyla adını duyuran ve daha sonrasında şarkıcılık yapmaya başlayan bir dönemin en popüler isimlerinden Aydan Kaya geçtiğimiz gün ikinci kez anne olarak ikinci bebeğini kucağına aldı. Oldukça mutlu olan çiftin ikinci bebeklerinin ve annenin sağlık durumunun oldukça iyi olduğu öğrenildi. Halen müzik çalışmalarına devam eden Aydan Kaya’nın ikinci kez anne olması sosyal medya ve magazin basınında haber oldu. Özellikle sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın ardından Aydan Kaya’nın haberleri sıklıkla yapılmaya başlandı.

Aydan Kaya Kimdir?

2003 – 2004 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Popstar yarışmasına katılan ve bu yarışmada oldukça başarılı olan Aydan Kaya 19 Nisan 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede aldığı eğitim Aydan Kaya için bir dönüm noktası olmuştur. Henüz küçük yaşlarda sahneye çıkan Aydan Kaya tanınırlığını Kanal D ekranlarındaki Popstar yarışmasıyla elde etmiştir. Şarkıcı Aydan Kaya’nın en çok bilinen şarkıları, Avuçlarım Kanıyor, Sen Mutlu Ol’dur. Şarkıcı aynı zamanda, Rüyalarda Buluşuruz, Tatlı Hayat, Elveda Derken adlı dizilerde de rol almıştır. Halen müzik kariyerine devam eden Aydan Kaya Teoman şafak ile evlidir ve iki çocuğu vardır.

09-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar