Real Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Real Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda?
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında İspanyol devi Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacak. Real Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü maç heyecanı dün itibariyle başladı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz konumunda bulunuyor. Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Club Brugge ile birlikte A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray'ın rakibi La Liga ekibi Real Madrid. İspanyol devini geçen hafta Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayan temsilcimiz, Toni Kroos'un golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Galatasaray, bu kez Real Madrid ile Santiago Bernabeu'da karşılaşacak. Peki Galatasaray'ın oynayacağı bu zorlu karşılaşmayı hangi kanal ekranlara getirecek? Real Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Real Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak bu önemli maçı Türkiye'de beIN Sports HD 1 şifreli yayınla ekranlara getirecek. Buna karşın Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sport kanalı karşılaşmayı şifresiz olarak izleyicilerine ulaştırıyor. CBC Sport kanalını Azerbaycan'ın yanı sıra Türkiye'den de izlemek mümkün. Ancak CBC Sport kanalı Turksat üzerinden değil Azerspace üzerinden yayın yapıyor. Dolayısıyla çanak anteninizi Azerspace uydusuna göre konumlandırmanız gerekiyor. CBC Sport kanalınını canlitv.com üzerinden de izleyebildiğinizi hatırlatalım. 

CBC SPORT KANALINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CBC Sport frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135

H 27500

Real Madrid ilk 11

Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Eden Hazard, Karim Benzema

Galatasaray ilk 11

Fernando Muslera, Mariano, Luyindama, Ryan Donk, Marcao, Yuto Nagatomo, Nzonzi, Mario Lemina, Ömer Bayram, Ryan Babel, Florin Andone

Galatasaray'ın kalan maçları

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 1 puan ile son sırada yer alıyor. Sarı kırmızılılar, bu akşam Real Madrid ile oynayacağı maçın ardından son iki sınavına çıkacak. Galatasaray, sırasıyla Club Brugge ve Paris Saint-Germain takımlarıyla karşılaşacak. Hatırlayacağınız üzere Galatasaray evinde ağırladığı Paris Saint-Germain'e 1-0 yenilmiş, deplasmanda konuk olduğu Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar bu kez rakiplerinden puanlar alabilmek için sahaya çıkacak. 

Galatasaray, 26 Kasım'da Club Brugge ile Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaşacak. Gruptaki son maçını ise 11 Aralık'ta deplasmanda PSG karşısında oynayacak.

06-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar