Rüya dizisi neden bitti?

Rüya dizisi neden bitti?
Show TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi sayılacak Rüya dün akşam final yaptı. Pazar akşamı yayınlanan 10. bölümü ile ekranlara veda eden dizinin yapımcısından ilk açıklama geldi. İşte gelen o açıklama...

Show TV ekranlarının kısa zaman içerisinde sevilen dizisi Rüya, dün akşam televizyon ekranlarına veda etti. Bu kadar kısa süre içerisinde final kararı alan dizinin hayranları büyük bir üzüntü yaşadı.

Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin neden bittiği ise merak konusu oldu. Dizi hayranları bu nedeni merak edince dizinin yapımcısından açıklama geldi. Rüya dizisinin yanı sıra Show TV'de yayınlanan dizileri SHOW TV CANLI İZLE adresinden izleyebilirsiniz...

RÜYA DİZİSİNİN YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA

Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu'nun arasındaki aşkı konu alan dizinin yapımcısı dizinin neden bittiğine dair akıllardaki soru işaretlerini giderecek bir açıklama yaptı.

Rüya dizisinin yapımcısı Faruk Turgut sosyal medyada yaptığı açıklamada "Rüya nın istemesekte finalini bu gece yapıyoruz.Başta yön.cemal şana,senaristlerimize,Bize inanıp yola çıkan oyuncularımıza ve teknik ekibe Çok teşekkürler ediyorum. tekrar görüşmek üzere. elinize be yüreğinize sağlık" ifadelerine yer verildi. 

25-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler