Şebnem Bozoklu evlendi!

Şebnem Bozoklu evlendi!
Oyuncu Şebnem Bozoklu ve bir buçuk senedir birlikte olduğu sevgilisi Kanat Atkaya süpriz bir şekilde dünyaevine girdi. Çift evlendiklerini sosyal medya üzerinden duyurdu.

Son günlerde başrolünde yer aldığı Türk İşi Dondurma filmiyle gündeme gelen güzel oyuncu Şebnem Bozoklu, gazeteci ve köşe yazarı sevgilisi Kanat Atkaya ile bugün sade bir tören yaparak evlendi. 2017 bu yana birlikte olan çift yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı 10 kişilik bir nikah töreni yaptı. Nikah şahitleri ise Enis Arıkan, Baka Atabek, Şükrü Metinoğlu ve Ayşegül Karacan oldu. 

EVLENDİK

İş hayatlarındaki yoğunluktan dolayı balayını sonraya erteleyen çift evlendiklerini sosyal medya üzerinden müjdeledi. Damat Kanat Atkaya instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafa ''Evlendik! Mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ederiz'' notunu düştü. Oyuncu Şebnem Bozoklu da kedileriyle birlikte verdikleri düğün pozunu paylaşıp aynı sözlerle hayranlarına evlendiğini duyurdu ve televizyon dünyasından birçok isim çift için tebrik yorumlarında bulundu.

Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu ve köşeyazarı eşi Kanat Atkaya'yı tebrik ediyor, mutlu bir evlilik diliyoruz.

ŞEBNEM BOZOKLU KİMDİR?

Şebnem Bozoklu 20 Ağustos 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul'da büyüyen oyuncu Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirmiş daha sonra 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini kazanıp İzmir'e gitmiştir. Burada Tiyatro bölümünden mezun olup Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Daha sonra Cesur Yenge, Canım Ailem, Bizim Yenge gibi dizilerde oynamıştır. Canım Ailem dizisindeki Meliha rolüyle Altın Kelebek Ödül Töreninde En İyi Komedi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. 2010 yılında iç mimar Emre İzer ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Şebnem Bozoklu 2014 yılında Kanal D'nin popüler dizisi Ulan İstanbul'da yer almıştır. Erkan Kolçak Köstendil ile partner olup Yaren ve Karlos ikilisi seyirci tarafından çok sevilmiştir. 2018 yılında Puhutv'nin internet dizisi Şahsiyet kadrosunda yer almıştır. Son olarak son günlerin ses getiren projesi Türk İşi Dondurma ile kendini beyaz perdede göstermiştir.

KANAT ATKAYA KİMDİR?

Şebnem Bozoklu'nun yeni eşi Kanat Atkaya 1969 doğumludur. Gazeteciliğe genç yaşta 1980li yıllarda atılmış ilk tecrübesini Hey dergisinde müzik yazıları yazarak yaşamıştır. Daha sonra Can Kazanoğlu ile birlikte NTV'de Arka Sayfalar programını sunmuştur. Gazeteciliğin yanı sıra yazarlık da yapan Atkaya, Topesko ve Riko'nun Maceraları, Köprüaltı ve Beyoğlu Hikayeleri isimli kitaplar yazmıştır. Hürriyet Gazetesinde yıllarca yazmış olup her köşesinde yazısı vardır.

23-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar