Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı? ATV yayın akışı...

Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı? ATV yayın akışı...
ATV ekranlarının son bombası Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı? Çok kısa sürede reytinglerde zirveye oturan dizi Sen Anlat Karadeniz de bu akşam neler olacak? ATV yayın akışı listesinde neler var? Bu akşam Sen Anlat Karadeniz var mı?

Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz, bu akşam yayınlanacak mı? Sen Anlat Karadeniz'in bu akşam ki bölümünde neler yaşanacak? Nefes, Vedat'ı gerçekten vuracak mı? Yoksa herşey bir rüya mı? İşte ATV yayın akışı listesi..

İlk bölümü ile birlikte reyting rekorları kıran dizi Sen Anlat Karadeniz, tüm Türkiye'nin gözdesi oldu. Hatta Çarşamba akşamlarının reytingleri alt üst eden dizisi Diriliş Ertuğrul'u bile solladı. Her bölümü merakla beklenen dizi Sen Anlat Karadeniz, bu akşam yayınlanacak mı? Bu sorunun cevabını merak eden herkes, ATV'nin yayın akışı listesine ulaşmaya çalıştı. İşte Atv ekranlarının bu akşam ki yayın akışı listesi, Atv canli izle, canli tv izle..

Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı?

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizi ‘Sen Anlat Karadeniz’, 4. bölüm fragmanıyla Youtube’da da rekor kırdı. Merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz'in 4. bölümü bu akşam ATV ekranlarında olacak. Diziyi internetten  ATV CANLI İZLE adresindende kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Peki Sen Anlat Karadeniz'in bu akşam ki bölümünde neler yaşanacak? Nefes'in Vedat'a silah doğrultuğu anda biten 3. bölümün ardından izleyici meraklar içinde 4. bölümü bekledi. Peki Nefes gerçekten Vedat'ı vuracak mı? Yoksa herşey Nefes'in rüyası mı? İşte sizler için derlediğimiz ATV yayın akışı listesi.

ATV 14 ŞUBAT 2018 YAYIN AKIŞI LİSTESİ

19:00 - ATV ANA HABER

20:00 - SEN ANLAT KARADENİZ

00:15 - SON DURAK

01:15 - KANATSIZ KUŞLAR

03:55 - KIRGIN ÇİÇEKLER

 

14-02-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar