Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Şahmeran dizisine yeni isimler katıldı!

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Şahmeran dizisine yeni isimler katıldı!
Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz gibi isimlerin bulunduğu Şahmeran dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Tims & B Productions çok yakında yayınlanacak Şahmeran dizisi için hazırlıklarına devam ediyor. Netflix'in ekrana getireceği fantastik yapım Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'i başrolde bir araya getiriyor. Şahmeran dizisi için izleyiciler fazlasıyla heyecanlı. Öte yandan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de katılıyor. Ebru Özkan, Mustafa Uğurlu ve Beran Soysal diziye son anda dahil oldu.

Şahmeran dizisine 3 yeni isim katıldı!

Şahmeran dizisi Netflix platformunda ekrana gelen Türk dizilerinin yeni bir halkası olacak. Tims & B Productions imzası taşıyan Şahmeran dizisi de tıpkı Atiye ve Hakan: Muhafız dizileri gibi mistik ve fantastik öğeler içeriyor. Şahmeran dizisi için heyecan her geçen gün artarken kadroya dahil olan yeni isimleri de görmeye devam ediyoruz.

Merakla beklenen Şahmeran dizisinin çekimleri geçtiğimiz ay Mersin'de başladı. Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir, Mahir Günşıray, Mehmet Bilge Aslan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz ve Nilay Erdönmez Şahmeran dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler. Bu isimlere Mustafa Uğurlu, Beran Soysal ve Ebru Özkan son anda dahil oldular. Mustafa Uğurlu ve Beran Soysal daha önce İçerde dizisinde de baba oğulu canlandırdılar. Bu kez ise Beran Soysal, Mustufa Uğurlu'nun karakterinin gençliğini canlandıracak. Ebru Özkan ise son olarak Hekimoğlu dizisinde rol almıştı. Ebru Özkan, Şahmeran dizisinde mistik ve gizemli Çevgeç karakterine can verecek.

Şahmeran dizisi konusu

Tims & B Productions imzası taşıyan Şahmeran dizisinin yönetmenliğini Umur Turagay, senaristliğini Pınar Bulut üstleniyor. Başrollerde ise Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz yer alıyor. Çekimleri süren Şahmeran dizisinin konusu da fazlasıyla merak ediliyor. Dizi adını Türk, Anadolu İran, Irak ve Kürt öykülerinde sıkça adı geçen mitolojik varlık Şahmeran'dan alıyor. Öykülerde iyicil olarak betimlenen Meranlar, vücutların üst bölümü insan, alt bölümü yılan olarak tasfir ediliyor. Meranlar'ın kraliçelerine ise Şahmeran deniyor. Şahmeran dizisinde bir grup genç meran kimliklerini herkesten gizleyerek yaşamlarını sürdürmektedir. Şahmeran dizisinde bu gençlerin hikayelerini izleyeceğiz. Şahmeran dizisinin önümüzdeki aylarda Netflix'te yayınlanması heyecanla bekleniyor.

04-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler